Banner Image
12.11. NHL: Detroit Red Wings – Washington Capitals | Maalintekokilpailu

2021-11-12 02:30:00

Yli 5,5 maalia

Panos
2/5

Detroit Red Wings ja Washington Capitals kohtaavat NHL:ssä torstain ja perjantain välisenä yönä mielenkiintoisessa ottelussa. Ottelu pelataan Detroitissa Little Caesars Areenalla kello 02:30.

Red Wings hyvässä vireessä

Kotijoukkue Detroit Red Wingsin recordi on tällä hetkellä 7-5-2, maalieron ollessa 14 pelatun pelin jälkeen 43:46. Red Wings porskuttaa tällä hetkellä kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Voitot tulivat Edmonton Oilersia, Vegas Golden Knightsia ja Buffalo Sabresia vastaan. Red Wings on ollut positiivinen yllättäjä, kun otetaan huomioon joukkueen lähtökohdat tähän kauteen. Steve Yzerman on tehnyt hyvää jälkeä pelaajamarkkinoilla ja varausvuorot ovat olleet onnistuneita – Detroitilla on lupaava tulevaisuus, mutta vielä tämän kauden osalta joukkue joutuu tyytymään pelkkään runkosarjaan.

Paras pistemies Detroitilta on ollut laituri Tyler Bertuzzi tehoilla 9+6=15 – tällä pistesaldolla pidetään pistepörssissä sijaa 7. Calder Trophyn voitosta taisteleva laitahyökkääjä Lucas Raymond on myös ollut todella positiivinen yllättäjä, sillä poika on nakuttanut 14 otteluun tehot 6+8=14. Puolustajista Moritz Seider taistelee myös Calder Trophyn voitosta yhdessä Lucas Raymondin kanssa – Seider on nakuttanut 14 otteluun pisteet 2+9=11. Tämä nuorekas ja pelinopeutta vilisevä Detroit on tällä hetkellä todella mielenkiintoinen joukkue.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Capitalsin tulivoima vaarallinen

Vierasjoukkue Washington Capitalsin recordi NHL:ssä on tällä hetkellä 6-2-4, maalieron ollessa 12 pelatun pelin jälkeen 42:32. Washington Capitals lähtee ensi yön otteluun voitto allansa Buffalo Sabresista lukemilla 5-3. Ennen tätä ottelua Washington porskutti kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa. Joukkue kärsii muutamasta isosta poissaolosta, sillä Nicklas Bäckström, T.J. Oshie ja Anthony Mantha ovat poissa joukkueen vahvuudesta – tämä syö joukkueen iskukykyä.

Poissaoloista huolimatta Washingtonilla on riittävästi tulivoimaa voittaakseen otteluita. Pelaajamateriaaliltaan joukkue on laaja, joten hetkelliset poissaolot eivät tämän joukkueen kautta tule kaatamaan. Pistepörssissä kolmantena oleva Alexander Ovechkin on ottanut heti joukkueensa reppuselkään tekemällä 12 otteluun tehot 11+10=21. Bäckströmin tilalla ykköskentässä on operoinut erinomaisesti Evgeny Kuznetsov – herra on nakuttanut 12 otteluun tehot 5+11=16, jolla pidetään pistepörssissä sijaa 6. Kokonaisuudessaan Capitalsin tulivoima on todella vaarallinen.

Runsasmaalinen ottelu

Tästä ottelusta ei hidasta ja puolustusvoittoista peliä tule. Molemmat joukkueet nojaavat hyvään hyökkäyspelaamiseen, jonka takia ottelussa on luvassa rutkasti maalipaikkoja – kummaltakin löytyy paljon ratkaisuvoimaa, joten vähämaalista ottelua tästä on todella vaikea kuvitella. Kotijoukkue Detroit Red Wings nakuttaa keskimäärin ottelua kohden 3,07 maalia vastustajan nuottaan, ja vuorostaan Washington Capitals nakuttaa 3,50 maalia. Molemmat pelaavat todella heikosti alivoimalla, joten maalipaikkoja ylivoimalla on luvassa suuntaan ja toiseen – toki, molempien ylivoimapelaaminenkin on sakannut, mutta ratkaisuvoimaa kentällä on paljon, niin nämä tilastot tulevat kääntymään ylöspäin kauden edetessä. Liuskalle valitaan yli 5,5 maalia ottelussa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!