Banner Image
4.11. NHL: Edmonton Oilers – Nashville Predators | Onko Oilersin tulivoima liikaa Predatorsille?

2021-11-04 02:30:00

Edmonton Oilers

Panos
2/5

Edmonton Oilers ja Nashville Predators kohtaavat keskiviikon ja torstain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Edmontonissa Rogers Placessa kello 02:30.

Oilersilla hyvin pullat uunissa

Edmonton Oilers on aloittanut oman NHL-kautensa recordilla 7-1-0, maalieron ollessa kahdeksan pelatun pelin jälkeen peräti 33:21. Kotijoukkueen pelaaminen ei ole tullut yllätyksenä, kun katsotaan joukkueen leveää ja taidokasta pelaajamateriaalia. Connor McDavid ja Leon Draisaitl jakavat tällä hetkellä pistepörssin kärkisijaa – molemmat herroista ovat nakuttaneet täsmälleen samat pisteet 7+10=17. Kolmanneksi tehokkaimpana Oilers-pelaajana on ollut laituri Ryan Nugent-Hopkins tehoilla 0+11=11.

Tästä joukkueesta löytyy aivan järisyttävä määrä tulivoimaa, jonka takia joukkue luokitellaankin yhdeksi NHL:n vaarallisimmista. Oilersilla on allaan kahden ottelun voittoputki. Voitot tulivat Seattle Krakenia ja Vancouver Canucksia vastaan. Joukkueen ainut tappio syntyi Philadelphia Flyersia vastaan lukemin 3-5. Mikko Koskisen pelaaminen Flyers-ottelussa oli heikkoa, mutta kokonaan hänen syyksi kyseistä tappiota ei voida laittaa. Kokonaisuudessaan Koskinen on onnistunut paikkaamaan Mike Smithiä erinomaisesti sillä aikaa, kun hän on ollut loukkaantuneena. Smith saattaa olla jo ensi yönä pelikuntoinen.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Predators ei vakuuta

Nashville Predators on aloittanut oman NHL-kautensa recordilla 5-4-0, maalieron ollessa yhdeksän pelatun pelin jälkeen 25:24. Predatorsin ensimmäiset ottelut menivät penkin alle, mutta nyt joukkue porskuttaa neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Pelaaminen ei kuitenkaan vielä ole näyttänyt kovin vakuuttavalta, vaikka voittoja tilille onkin useampi kertynyt. Kyseisen voittoputken aikana Nashville on ollut vähemmän laukonut joukkue jokaisessa pelissä.

Vierailijoiden paras pistemies on ollut puolustaja Roman Josi tehoilla 3+6=9. Joukkueesta ei löydy läheskään niin paljoa tulivoimaa kuin esimerkiksi Edmontonilla. Top 6 -hyökkääjien vertailussa Predators kalpenee todella monelle joukkueelle, eikä bottom 6 -pelaajienkaan taso ole parhaimmasta päästä. Puolustus- ja maalivahti osasto on joukkueen vahvuus, mutta riittääkö se kukistamaan Edmonton Oilersin hyökkäysvoimaista joukkuetta? On todella vaikea kuvitella, että Preds-leiri selviää tästä ottelusta voittajana.

Oilers valovuoden edellä kaikessa

Edmonton Oilers on joukkueiden vertailussa valovuoden edellä aikalailla jokaisella osa-alueella. Varsinkin erikoistilannepelaaminen kotijoukkueella on aivan eri tasolla kuin Nashville Predatorsilla. Oilers on ylivoimalla ollut koko NHL:n tehokkain joukkue prosentilla 46.2%. Alivoimalla vuorostaan joukkue on koko NHL:n kolmanneksi parhain prosentilla 91.3%, joten erikoistilannepelaaminen on Oilersilla todella vahvaa. Predatorsilla on viime yöltä peli allaan, joten he eivät pääse lähtemään otteluun tuoreilla jaloilla. Juuse Saros pelasi kyseisessä ottelussa todella hyvin, jonka takia joukkue kykeni ottelun voittamaan jatkoajan jälkeen. Samanlaista kiekkosadetta Predators-leiri ei kestä. Liuskalle kotijoukkueen voitto kelpaa vallan mainiosti tähän otteluun.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!