Banner Image
17.11. NHL: Florida Panthers – New York Islanders | Islandersin hankala otteluohjelma päätökseen

2021-11-17 02:00:00

Florida Panthers

Panos
1.5/5

Florida Panthers ja New York Islanders kohtaavat tiistain ja keskiviikon välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Floridassa FLA Live Arenalla kello 02:00.

Florida kääntää kelkkansa kotona

Kotijoukkue Florida Panthersin recordi kuluvalla kaudella on 10-2-3, maalieron ollessa 15 pelatun pelin jälkeen 56:39. Tällä hetkellä Florida porskuttaa neljän ottelun mittaisessa tappioputkessa. Tappioista jokainen syntyi vieraskaukalossa, mutta onneksi nyt Florida pääsee pelaamaan takaisin kotihalliinsa, missä se ei ole vielä kärsinyt ainuttakaan tappiota tämän kauden osalta. Florida ei missään nimessä pelannut tappiopeleissä huonosti, mutta tuloksien osalta vieraskiertue jäi hieman pannukakuksi.

Florida Panthers tulee kääntämään kelkkansa, kun vastaan asettuu New York Islanders, jonka otteluohjelma on ollut koko NHL:n vaikein – Islanders on joutunut pelaamaan kaikki pelinsä vieraskaukalossa. Floridalla on todella hyvät lähtökohdat otteluun, sillä vierailijoilla on allaan viime yöltä peli Tampa Bay Lightningia vastaan. Islanders on kolmen ottelun tappioputkessa, näiden otteluiden aikana se on kyennyt tekemään ainoastaan kolme maalia, ja omissa on kolissut 13 kertaa.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Islandersin otteluohjelman vaikeudet näkyvät pelikentällä

Vierasjoukkue New York Islandersin recordi kuluvalla kaudella on 5-5-2, maalieron ollessa 12 pelatun pelin jälkeen 28:32. Islandersin kausi on ollut suhteellisen hankala, koska se on joutunut pelaamaan kaikki pelinsä vieraskaukalossa. Otteluohjelman hankaluus on alkanut selkeästi näkyä joukkueen otteissa lähiaikoina, mutta onneksi ensi yön ottelu on viimeinen vieraspeli hetkeen. Lähtökohdat eivät ole helpot ensi yön otteluun, kun vastaan asettuu todella nälkäinen Florida Panthers, joka pääsee lähtemään otteluun tuoreilla jaloilla.

Islandersin puolustuspelaaminen on toiminut jälleen kerran hyvin, mutta hyökkäyspelaamisessa on paljon parantamisen varaa. Islanders nakuttaa keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,33 maalia vastustajan nuottaan, se on aivan liian vähän Islandersin kaltaiselle joukkueelle. Paras pistemies on Brock Nelson tehoilla 7+2=9. Positiivinen asia on se, että joukkue pääsee lähtemään otteluun täysin terveellä kokoonpanolla. Islanders tulee jäämään pahasti jalkoihin, kun Florida rummuttaa omaa luisteluvoimaista peliään kohti Islandersin päätyä.

Florida katkaisee tappioputkensa Islandersin kustannuksella

Florida Panthers lähtee tähän otteluun todella nälkäisenä, sillä se haluaa katkaista oman neljän ottelun mittaisen tappioputkensa kotonaan. Florida on joukkueista selkeästi tällä hetkellä parempi pelillisesti, mutta myös paperilla joukkue pyyhkii Islandersin. Floridalla on todella paljon tulivoimaa joukkueessa, mitä Islandersilla ei vuorostaan ole. Vierasjoukkue nojaa oman pelinsä täydellisesti puolustuspelaamiseen, mutta tällä hetkellä sekään ei toimi. Florida Panthers on ollut kuluvalla kaudella huomattavasti parempi erikoistilannepelaamisessa, joten etua se saa siitäkin. Liuskalle lähdetään pelaamaan kotijoukkueen voittoa varsinaisella peliajalla.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!