Banner Image
25.5. NHL: Florida Panthers – Tampa Bay Lightning | Pantterit kesälomille?

2021-05-25 03:00:00

Tampa Bay Lightning -0.5

Panos
1.5/5

Yöllä päästään seuraamaan mielenkiintoista ottelua, kun Tampa Bay Lightning ja Florida Panthers kohtaavat toisensa viidennen kerran pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Tampa Bay palasi voittojen tielle

Lightning palasi takaisin voittokantaan, kun se voitti ottelusarjan neljännen kohtaamisen 6-2 lukemin. Voitto tarkoitti sitä, että Tampa siirtyi ottelusarjassa 3-1 johtoon, joten salamapaitojen eteneminen pudotuspelien toiselle kierrokselle näyttää hyvin todennäköiseltä.

Tampa pelasi viime ottelussa todella kurinalaista kiekkoa, eikä se päästänyt Panthersia kovinkaan laadukkaille maalipaikoille. Lighting laukoi ottelussa vain 26 kertaa, mutta tämän ei pidä antaa hämätä, sillä Tampan hyökkäyspelaaminen oli ottelussa todella korkealaatuista.

Florida vaikean paikan edessä

Panthersin kannalta tilanne on hyvin haasteellinen. Vastassa on todella kova joukkue Tampan muodossa, ja Panthersin pitäisi voittaa kolme ottelua putkeen, tai muuten kasi on paketissa. Florida pelasi erinomaisen runkosarjan, joten pudotuspeleistä putoaminen heti ensimmäisellä kierroksella olisi sekä seuralle, että sen faneille valtava pettymys.

Florida laukoi viime ottelussa peräti 41 kertaa, mutta kovinkaan laadukkaita maalipaikkoja se ei kyennyt luomaan. Korkea laukausmäärä kertookin enemmän Panthersin epätoivosta, kuin pelin voimasuhteista itsestään.

Pantterit kesälomille

Tampa saapuu otteluun momentumin saattelemana, sillä viime ottelun voittaminen oli sarjan kannalta todella tärkeä. Hyvästä runkosarjasta huolimatta Panthers ei ole pudotuspeleissä vakuuttanut, ja kun vastassa on Tampan kaltainen pleijarijoukkue, on edessä kivinen tie, mikäli joukkue mielii sarjan vielä itselleen kääntää.

Peleille napataan Tampan voittoa varsinaisella peliajalla, sillä uskomme Lightningin pistävän ottelusarjan pakettiin yön ottelussa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!