Banner Image
3.12. NHL: Los Angeles Kings – Calgary Flames | Kotijoukkue tappiokierteessä

2021-12-03 05:30:00

Calgary Flames

Panos
1.5/5

Los Angeles Kings ja Calgary Flames kohtaavat toisensa torstain ja perjantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Los Angelesissa Staples Centerissä kello 05:30.

Kingsillä menossa heikompi hetki

Kotijoukkue Los Angeles Kings on pelannut kuluvalla NHL-kaudella 21 ottelua, joista saldona on yhdeksän voittoa ja 12 tappiota. Tyynenmeren divisioonassa Kings majailee sijalla 6. ja läntisessä konferenssissa sijalla 12. Joukkueen maaliero on 21 pelatun pelin jälkeen 56:58. Viidestä edellisestä kamppailustaan Kings on onnistunut voittamaan ainoastaan yhden ottelun, joka tuli Ottawa Senatorsia vastaan lukemilla 4-2. Tällä hetkellä Kingsillä on menossa heikompi hetki otteluiden suhteen.

Hieman helpotusta puolustuspäähän on tuonut Drew Doughtyn paluu kentille, mutta ei yksi mies koko sotaa voita. Kotijoukkueelta ensi yön ottelusta poissa on Sean Walker, Brendan Lemieux, Quinton Byfield ja mahdollisesti Andreas Athanisou. Kingsin maalinteko on alkanut tökkimään mitä pidemmälle kausi on edennyt. Kapteeni Anze Kopitar on ottanut käytännössä koko joukkueen reppuselkään tekemällä 21 otteluun tehot 8+15=23. Hyökkääjista Alex Iafallo ja Adrian Kempe ovat toiseksi parhaimmat pistemiehet – muiden pelaajien on nostettava tasoaan ja ryhdyttävä parempaan tuloksentekoon.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Flamesin puolustuspeli myrkkyä vastustajille

Calgary Flames on pelannut kuluvalla kaudella 22 ottelua, joista saldona on 13 voittoa ja yhdeksän tappiota. Tyynenmeren divisioonassa Flames majailee sijalla 2. ja läntisessä konferenssissa vuorostaan sijalla 3. Joukkueen maaliero on 22 pelatun pelin jälkeen 71:43, joten meno on ollut hurjaa tämän seuran osalta. Viiden edellisen ottelun aikana Flames on hävinnyt ainoastaan yhden kerran, jolloin vastassa oli Winnipeg Jets. Kokonaisuudessaan vierasjoukkueen kausi on ollut hyvä, eikä pelaamisessa ole puutteita millään osa-alueella.

Hyökkäys- ja puolustuspeli on toiminut käsi kädessä erinomaisesti – Flames tekee keskimäärin ottelua kohden 3,23 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ainoastaan 1,95 maalin verran. Maalivahtikaksikko Jakob Markström ja Daniel Vladar on pelannut tolppien välissä erinomaisesti. Flames on koko NHL:n vähiten maaleja päästänyt joukkue, joten puolustus- ja maalivahtipeli on viimeisen päälle timanttia. Joukkueen paras pistemies on artisti Johnny Gaudreau tehoilla 9+16=25. Joukkue ei roiku ainoastaan yhden tuloskentällisen varassa, vaan tehoja syntyy laajalla rintamalla.

Flames liian iso pala purtavaksi Kingsille

Kotijoukkue joutuu todella isoon testiin, kun vastaan asettuu koko NHL:n tämän hetken paras joukkue puolustamaan. Kingsillä on ollut ongelmia oman hyökkäyspelaamisensa kanssa, joten Flames ei tule olemaan se kaikista helpoin match up. Pelaajamateriaaleiltaan joukkueilla on suuret erot, mutta pelikentällä ne erot ovat vieläkin suuremmat. Flames on tehokkaampi, kokonaisvaltaisempi ja parempi joukkue puolustamaan omaa kenttäpäätyä. Erikoistilannepelaamisessa vierailijat ovat olleet parempia alivoiman ja ylivoiman osalta. 5 vs. 5 -pelaamisessa vierasjoukkue on huomattavasti ollut parempi puolustussuuntaan. Liuskalle valitaan Calgary Flamesin voitto varsinaisella peliajalla – kotijoukkueen tekeminen ei tällä hetkellä vakuuta, ja Flames on älyttömän vaikea match up Kingsille.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!