Banner Image
6.5. NHL: Minnesota Wild – Vegas Golden Knights | Wild isoon voittoon?

2021-05-06 03:00:00

Minnesota Wild -0.5

Panos
1.5/5

Vegas Golden Knights palaa haastamaan Minnesota Wildia ottelusarjan toisessa osassa. Edellinen ottelu päättyi maalijuhlien jälkeen Wildin voittoon lukemin 6-5. Onnistuuko Vegas nappaamaan divarin kolmantena majailevalta pistepotin nenän edestä, vai kaventaako Wild eroa kärkikaksikkoon nähden?

Wild on pelannut vahvasti

Minnesotan pelaaminen on ollut erittäin hienoa katsottavaa kauden aikana. Wildin 33-14-4 recordi antaa tämän samanlaisen kuvan. Tämä ottelu on yksi niistä, jonka fanit haluavat satavarmasti nähdä, sillä tässä taistellaan divisioonan voitosta. Wild on pyöritellyt Vegasia koko kauden ajan, mutta tuleeko tälle stoppi vihdoin?

Minnesota on onnistunut maalinteossa jopa 3,27 kertaa per ottelu. Ylivoimapelaamisessa on hieman parannettavaa, mutta kohtuullisella teholla on ylivoimakin onnistunut maalaamaan. Omissa on soinut keskimäärin 2,73 kertaa per ottelu, ja alivoima on hoitanut hienosti tonttinsa 82,2% keskiarvolla. Wildin pelaaminen on kaikin puolin tehokasta tällä hetkellä, ja matka kohti divarin kärkisijaa jatkuu edelleen.

Vegas pelaa laadukasta kiekkoa

Vegas palaa Wildin vieraaksi 36-13-2 recordin kera. Golden Knights on onnistunut kauden aikana kaikilla osa-alueilla, joten ei se turhaan taistele divarin voitosta majaillessaan kärkisijalla 74:n pisteen saldolla. Wild on kuitenkin ollut vaikea vastus Vegasille koko kauden ajan, joten muutoksia tarvitaan, mikäli Minnesotasta halutaan pisteet mukaan.

Vegasin hyökkäyksestä ei tehoa puutu. 3,37 maalin keskiarvolla paukutellaan kovaa vauhtia divarin voittoa kohti. Puolustuspelaaminen on ollut myös varsin kovalla tasolla, kun omissa ei ole soinut kuin 2,24 kertaa peliä kohden keskiarvolla. Ylivoimalla onnistutaan 18,5% teholla, ja alivoima klaarataan 85,8% teholla.

Panokset korkealla yön ottelussa

Nyt taistellaan divisioonan voitosta. Panokset ovat korkealla, kun kaksi todella tehokasta hyökkäystä kohtaa – maaleja ei todennäköisesti tule puuttumaan. Tasainen kaksikko on kyseessä, ja Wildin kotikerroin hivelee partakarvoja, sillä Minnesota on merkattu altavastaajaksi. Kotonaan Wild pelaa upeaa kiekkoa. Vaikka Vegas onnistuukin maalinteossa ja haastamaan Minnesotan, ei rahkeet tule kuitenkaan riittämään voittoon asti. Wild jatkaa kauden upeaa liitoa napaten täyden pistesaaliin, joten lapulle napataan Minnesotan voitto varsinaisella peliajalla – varmistelevat pelaajat voivat koppailla moneylinena.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!