Banner Image
22.10. NHL: Montreal Canadiens – Carolina Hurricanes | Kotijoukkue suurissa vaikeuksissa

2021-10-22 02:00:00

Carolina Hurricanes

Panos
2/5

Montreal Canadiens ja Carolina Hurricanes kohtaavat torstain ja perjantain välisenä yönä NHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Montrealin Bell Centressä kello 02:00.

Montrealin kaudelle katastrofaalinen alku

Kotijoukkue Montreal Canadiens on pelannut kuluvan kauden aikana neljä ottelua, joista se ei ole kyennyt voittamaan ainuttakaan peliä. Canadiens on tehnyt näissä otteluissa ainoastaan kolme maalia, joten joukkueen pelaaminen todellakin on huolestuttavan heikkoa. Viime kaudella joukkue ylsi aina NHL:n finaaleihin saakka, mutta kuluva kausi tulee olemaan pitkä ja kivinen – Montrealilla ei ole tämän kauden osalta mitään asiaa pudotuspeleihin. Shea Weberin, Carey Pricen ja Paul Byronin poissaolot vaikuttavat joukkueen pelaamiseen todella paljon.

Montrealin sentteriosasto on tämän kauden osalta todella kapea, eikä siihen ole tulossa muutosta. Puolustusosasto on myös Shea Weberin poissaolon takia todella köykäinen. Kokonaisuudessaan Montrealin pelaajamateriaali on heikko, eikä tämän kauden osalta voida juuri menestystä odottaa tämänkaltaisella rosterilla. Montreal on onnistunut päästämään neljän ottelun aikana peräti 15 maalia omiin, joka on todella paljon tässä vaiheessa kautta.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Carolina aloitti oman kautensa vahvasti

Carolina Hurricanes aloitti oman NHL-kautensa kahdella voitolla. Avausottelussa Carolina Hurricanes voitti New York Islandersin lukemilla 6-3. Kauden toisesta ottelusta Carolina nappasi 3-2-voiton Nashville Predatorsin kustannuksella. Vierailijoiden pelaajamateriaali kuluvalle kaudelle on todella mielenkiintoinen ja kilpailukykyinen. Uusia kasvoja joukkueessa ovat Frederik Andersen, Antti Raanta, Anthony DeAngelo, Jesperi Kotkaniemi, Ethan Bear, Ian Cole sekä Derek Stepan.

Vierailijoiden joukkueesta löytyy todella paljon tulivoimaa, mutta myös puolustuspäässä asiat ovat hyvällä mallilla. Huonon maineen kaukalon ulkopuolella omaava Anthony DeAngelo on todella mielenkiintoinen lisä joukkueen takalinjoille – potentiaalia tältä kaverilta ei puutu, mutta käyttäytyminen kentän ulkopuolella on vieläkin suuri kysymysmerkki. Kaudella 2019-2020 DeAngelo nakutti 68 peliin tehot 15+38=53. Carolina Hurricanes tulee pääsemään kuluvalla kaudella pudotuspeleihin toisin kuin Montreal Canadiens.

Vierailijat vahvoilla

Montreal Canadiens saa pelaavaan kokoonpanoonsa Mike Hoffmanin, mutta tämä ei tule ratkaisemaan joukkueen ongelmia. Habsin alkukausi on ollut edellisen kerran näin heikko vuosina 1995-1996, kun se aloitti kautensa viidellä tappiolla putkeen – ja todennäköisesti viides tappio on tulossa ensi yön ottelusta. Pelaajille tämä tilanne on Montrealin kaltaisessa kaupungissa mentaalisesti todella hankala, sillä fanit eivät anna yhtään armoa. San Josea vastaan pelatun pelin loppuhetkillä fanit buuasivat omalle joukkueelleen viimeisten minuuttien ajan – myös kiinnostus paikanpäälle oli vähäistä, sillä tyhjiä paikkoja katsomossa oli rutkasti. Tilanne Montrealissa on todella tukala. Carolinan laaja pelaajamateriaali tulee pitämään huolen siitä, että pisteet matkaavat vierasjoukkueen mukaan.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!