Banner Image
25.5. NHL: Montreal Canadiens – Toronto Maple Leafs | Toronto vahvoilla

2021-05-25 02:00:00

Toronto Maple Leafs -0.5

Panos
2/5

Centre Bell toimii Toronto Maple Leafsin ja Montreal Canadiensin välisen ottelun pelipaikkana tiistain vastaisena yönä, kun joukkueet kohtaavat pudotuspelien avauskierroksella toisensa kolmannen kerran.

Toronto tasoitti sarjan

Maple Leafs onnistui tasoittamaan ottelusarjan, kun se voitti toisen kohtaamisen 5-1 lukemin. Auston Matthews johdatti Toronton ylivoimaiseen voittoon tekemällä itse yhden maalin ja syöttämällä kaksi.

Toronto oli runkosarjan seitsemänneksi tehokkain joukkue tekemällä keskimäärin 3.3. maalia ottelua kohden. Laukauksia Maple Leafs laukoi keskimäärin 31.4 per ottelu. Joukkueen pistekuninkaana runkosarjassa oli Mitchell Marner, joka johti myös Toronton syöttöpörssiä. Eniten maaleja runkosarjan aikana teki Matthews, joka painoi kiekon rysään 41 kertaa.

Canadiensin hyökkäyspelaaminen nihkeää

Montreal yllätti Maple Leafsin sarjan avausottelussa, mutta paluu maanpinnalle tapahtui nopeasti. Canadiensin runkosarja oli vaikea, ja runkosarjasta tutut vaikeudet näkyivät joukkueen pelaamisessa myös ottelusarjan toisessa ottelussa. Jesperi Kotkaniemi teki Montrealin ainokaisen, eikä joukkue toki edes ansainnut lisäosumia nähdyn kaltaisella pelaamisellaan.

Canadiens oli runkosarjan aikana vasta 20. paras joukkue hyökkäystehokkuudessa. Joukkue teki vain 2.79 maalia ottelua kohden. Tyler Toffoli johti Canadiens-hyökkäystä 28 maalillaan. Syöttötilaston ykkönen oli Jeff Petry, joka alusti runkosarjan aikana 30 maalia.

Maple Leafs jatkaa voittojen tiellä

Toronto hävisi avausottelun, mutta toisessa matsissa se näytti, kuinka laadukasta kiekkoa se parhaimmillaan pystyy pelaamaan. Toronto on selvästi laadukkaampi joukkue kuin Montreal, jonka vuoksi myös meidän pelivalintamme kohdistuu vaahterapaitoihin. Pelilapulle napataan Toronton voittoa varsinaisella peliajalla.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!