Banner Image
8.6 NHL: Montreal Canadiens – Winnipeg Jets | Pysäyttämätön Canadiens

2021-06-08 03:00:00

Montreal Canadiens

Panos
2.5/5

NHL:ssä neljä parasta joukkuetta alkavat hiljalleen olla selvillä. Montreal Canadiens on enää voiton päässä neljän parhaan joukkoon pääsystä. Joukkueiden neljäs kohtaaminen alkaa ma-ti välisenä yönä klo 03.00 alkaen.

Uskomaton Price

Montreal Canadiensin kevään tarina on hienoa luettavaa. Joukkue oli jo Toronto Maple Leafsia vastaan 1-3-tappiolla pudotuspelien 1. kierroksella, kunnes pelinsä löytänyt joukkue alkoi voittamaan. Canadiens voitti Toronton kolmesti peräkkäin (kahdesti jatkoajalla) ja eteni näin jatkoon. Hyvä vire on jatkunut myös pudotuspelisarjassa Jetsiä vastaan, sillä Canadiens on voittanut kaikki kolme ottelua.

Yksi syy Canadiensin menestykseen on maalivahti Carey Price. Pelinsä löytänyt huippuvahti komeilee maalivahtipörssin kärjessä, kymmenen ottelun jälkeen torjuntaprosentti on 93,8 ja päästettyjen maalien keskiarvo 1,97. Price on pystynyt pitämään joukkuetta pystyssä vaikeilla hetkillä ja joukkueen roolipelaajat ovat onnistuneet kentällä mainiosti. Joel Armia teki edellisessä, 5-1-voittopelissä, kaksi upeaa alivoimamaalia ja nousi jo kevään kolmanneksi tehokkaimmalsi suomalaiseksi. Canadiens on hyvin roolitettu, tasapainoinen joukkue, jota on tällä hetkellä vaikea lyödä.

Scheifelen poissaolo sattuu

Winnipeg Jets järjesti kiekkokevään kovimman pommin pudottamalla pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella yhden suurimmista ennakkosuosikeista Edmonton Oilersin suoraan voitoin 4-0. Voitoista kolme tuli vasta jatkoajalla, joten Jets joutui tekemään isosti hommia menestyksen eteen. Nyt joukkue on ollut isossa pulassa kurinalaisen ja hyvin roolitetun Canadiensin kanssa.

Jets joutuu pelaaman loppusarjan ilman ykkössentteriään Mark Scheifeleä, joka sai toisen ottelun törkytaklauksestaan neljän ottelun pelikiellon. Scheifele on Jetsin kiistaton pelillinen johtaja ja iso tekijä joukkueen menestyksessä, ja sentterin poissaolo näkyi karulla tavalla ottelusarjan kolmannessa matsissa, kun tuloksena oli 1-5-tappio. Jets ei ole pystynyt vastaamaan Canadiensin heittämään haasteeseen, ja vaikka Connor Hellebuyck on laadukas vahti, ei hän ole pystynyt pelaamaan Pricen tasolla.

Canadiens katkaisee sarjan

Canadiens on juuri nyt aallonharjalla, ja NHL:n kaltaisessa huipputasaisessa sarjassa sen hetkinen tuloskunto ratkaisee paljon. Price pitää joukkuettaan pystyssä tiukimmissa paikoissa, ja Canadien puolustaa ja hyökkää viisikkoina, jolloin se on vaikeasti pysäytettävä. Jets on jo ylisuorittanut tällä kaudella kaatamalla Oilersin ensimmäisellä kierroksella, ja Scheifelen puuttuminen kokoonpanosta on viimeinen isku joukkueen menestyshaaveille. Canadiens iskee viimeisen naulan Jetsin arkkuun neljännessä ottelussa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!