Banner Image
20.12. NHL: New Jersey Devils – Pittsburgh Penguins | Devils uiskentelee syvissä vesissä pelinsä kanssa

2021-12-20 02:00:00

Pittsburgh Penguins

Panos
2/5

New Jersey Devils ja Pittsburgh Penguins kohtaavat sunnuntain ja maanantain välisenä yönä NHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Prudential Centerissä kello 02:00.

Devilsillä suuria huolia

Kotijoukkue New Jersey Devils on pelannut kuluvalla kaudella 29 ottelua, joista saldona on 10 voittoa ja 19 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa ainoastaan 25 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 12. ja omassa divisioonassaan sijalla 7. Devilsin maaliero on 29 pelatun pelin jälkeen 79:98, joten kausi ei todellakaan ole ollut mistään parhaimmasta päästä. Devilsin suurimmat ongelmat ovat hyökkäyspelaamisessa, joka ei tiedä hyvää, kun vastaan asettuu hyvin puolustava Pittsburgh Penguins.

Devilsin kokoonpanosta on poissa kourallinen pelaajia, joka vaikuttaa suuresti joukkueen pelaamiseen. Ryan Graves, P.K. Subban, Nico Hischier, Miles Wood sekä molemmat maalivahdeista ovat loukilla tai koronassa. Tilanne on todella hankala poissaolojen myötä. Toki vaikka joukkueelta ei olisi näinkään paljoa pelaajia poissa, niin silti Devils olisi huomattavasti heikommilla vesillä verrattuna Penguinsiin. Devils on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,72 maalia vastustajan nuottaan, joka on NHL:n mittakaavalla vähän. Devilsiltä puuttuu käytännössä kokonaan tulivoima. Sentteriosasto on todella heikossa hapessa, eikä puolustuskaan ole toiminut parhaimmalla mahdollisella tavalla.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Penguins hyvässä vireessä

Vierasjoukkue Pittsburgh Penguins on pelannut kuluvalla kaudella 29 ottelua, joista saldona on 16 voittoa ja 13 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 37 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 7. ja omassa divisioonassaan sijalla 4. Penguinsin maaliero on 29 pelatun pelin jälkeen 87:70. Penguinsin alkukausi oli todella hankala loukkaantumisten takia, mutta nyt tällä hetkellä se on päässyt pelaamaan suhteellisen terveellä rosterilla, ja tulosta on alkanut syntymään hurjaan tahtiin.

Penguins on tällä hetkellä peräti kuuden ottelun mittaisessa voittoputkessa, eikä loppua näy ainakaan New Jersey Devilsin käsittelyssä. Penguinsin maalivahti- ja puolustuspelaaminen on sen verran hyvällä tasolla, että kotijoukkueen on käytännössä mahdotonta haastaa Penguinsia tässä ottelussa. Penguins on päästänyt keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,41 maalia omissa, joka on aivan järisyttävän hyvä lukema NHL:ssä. Penguinsin vire on aivan täysin oikeutettua, sillä se pelaa todella hyvää kiekkoa molemmissa suunnissa illasta toiseen.

Penguins jatkaa voittoputkeaan

VIerasjoukkue Pittsburgh Penguins lähtee tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Sen vire on aivan käsittämättömän hyvä ja Devilsin poissaolot vaikuttavat suuresti ottelun lopputuloksen kannalta. Devils kärsii suurista ongelmista hyökkäyspäässä, joka ei tiedä alkuunkaan hyvää Pittsburgh Penguinsia vastaan, joka puolustaa omaa kenttäpäätyänsä virheittä. Devils porskuttaa tällä hetkellä peräti viiden ottelun mittaisessa tappioputkessa. Joulukuun aikana Devils on kyennyt voittamaan ainoastaan yhden ottelun, joten pelaaminen on ollut koko kuukauden ajan aivan hirveällä tasolla. Liuskalle kelpaa vielä Pittsburgh Pegnuinsin voitto, vaikka kertoimet ovat suuressa laskussa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!