Banner Image
17.12. NHL: New Jersey Devils – Vegas Golden Knights | Vegas kovassa vireessä

2021-12-17 02:00:00

Vegas Golden Knights

Panos
2/5

New Jersey Devils ja Vegas Golden Knights kohtaavat toisensa torstain ja perjantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Prudential Centerissä 02:00.

Devils heikossa hapessa

Kotijoukkue New Jersey Devils on pelannut kuluvalla kaudella 27 ottelua, joista saldona on 10 voittoa ja 17 tappiota. Sarjapisteitä Devilsillä on kasassa ainoastaan 25 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 12. ja omassa divisioonassaan sijalla 7. Devilsin maaliero on 27 pelatun pelin jälkeen 74:88. Devils on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,74 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on kolissut 3,26 maalin verran. Kokonaisuudessaan kausi on ollut Devilsille todella hankala.

New Jersey Devilsin pelaavasta kokoonpanosta poissa on ensi yön ottelun osalta Ryan Graves, Miles Wood, Nico Hischier sekä maalivahti Jonathan Bernier. Kotijoukkue porskuttaa tällä hetkellä kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa. 10 edellisen ottelun aikana Devils on onnistunut ainoastaan kaksi kertaa voittamaan ottelunsa, joten meno on ollut todella surkeaa. Pelaamisessa on tällä hetkellä puutteita jokaisella osa-alueella, hyökkäyspeli takkuaa pahasti ja oma pää vuotaa.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Vegas kovassa tikissä

Vierasjoukkue Vegas Golden Knights on pelannut kuluvalla kaudella 28 ottelua, joista saldona on 17 voittoa ja 11 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 34 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 7. ja omassa divisioonassaan sijalla 3. Vegasin maaliero on 28 pelatun pelin jälkeen 98:86. Vegas on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,50 maalia vastustajan reppuun, kun taas vuorostaan omissa on kolissut 3,07 maalin verran. Vegas on alkukauden vaikeuksien jälkeen alkanut pelamaan tuloksellisesti todella hyvin.

Poissaoloista se ei kärsi enää läheskään niin paljoa kuin alkukaudesta, joka on alkanut näkymään Vegasin tuloksellisessa pelaamisessa. Ensi yön ottelusta poissa on ainoastaan Jack Eichel, Nolan Patrick sekä Alec Martinez. Day-to-day -listalla on Nicolas Roy, mutta hän todennäköisesti on ensi yönä pelikuntoinen. Vegas on edellisestä viidestä ottelustaan voittanut neljä. Mark Stonen ja Max Paciorettyn johtama ykköskenttä on lähiaikoina alkanut tekemään todella tuhoisaa jälkeä pelikentällä. Alkukauden ongelmat hyökkäyspelin suhteen voidaan viimeistään tässä vaiheessa haudata syvälle arkkuun. Vegas on alkanut luomaan järisyttävän paljon maalipaikkoja, ja samalla myös hyödyntämään ne suuremmalla todennäköisyydellä.

Vegas huomattavasti edellä

Pelaaminen Vegasilla on huomattavasti paremmassa jamassa jokaisen osa-alueen puolesta. Kotijoukkueen suurimmat ongelmat ovat oikeastaan hyökkäyspäässä, sillä tulivoimaa tästä joukkueesta et yksinkertaisesti löydä. Jack Hughes on toki taitava ja lupaava kaveri, mutta ykkössentterin tontti on vielä liikaa tässä vaiheessa. Koko keskikaistan tilanne New Jersey Devilsin kannalta on todella heikko, joka näkyy joukkueen pelaamisessa. Pelaajamateriaaliltaan Vegas on huomattavasti parempi kuin New Jersey Devils. Hyvässä vireessä olevan Vegas Golden Knightsin voitto New Jersey Devilsistä kelpaa lapulle vallan mainiosti. Kotijoukkue häviää joukkueiden vertailussa käytännössä jokaisella osa-alueella.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!