Banner Image
15.10. NHL: New York Islanders – Buffalo Sabres | Sabres metsästämässä avausvoittoa

15.10.2023 Klo. 02:30

Buffalo Sabres ML

Panos
1/5

New York Islanders ja Buffalo Sabres taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Ottelu pelataan New Yorkissa UBS Areenalla, jossa kiekko putoaa keskiympyrään kello 02.30.

Sabres avasi kautensa tappiolla

Vierasjoukkue Buffalo Sabres avasi oman NHL-kautensa tappiolla, kun se hävisi New York Rangersille lukemin 1-5. Buffalo Sabresin maaliodottama tässä kamppailussa oli 2,23 maalia, kun taas vuorostaan Rangersin 4,49. Sabres kärsi siis täysin oikeutetun tappion kauden ensimmäisessä pelissä. Nuori ja nälkäinen Sabres-leiri taistelee taas jälleen kerran tiukasti pudotuspelipaikasta runkosarjan päätteeksi. Sabresilla on nuori ja taidokas nippu, jonka heikkoutena on vääjäämättä puolustuspelaaminen.

Tage Thompsonin tähdittämä tuloskenttä on äärimmäisen vakuuttava, mutta tuloksien osalta ainoastaan ykköskenttä ei ole se, joka pisteitä nakuttaa. Sabres on materiaaliltaan hyvinkin laaja nippu, joka kykenee pelissä kuin pelissä luomaan useita maalipaikkoja. Sabres teki kolmanneksi eniten maaleja runkosarjassa viime kaudella, mutta se päästi myös seitsemänneksi eniten maaleja omissa. 21-vuotias Devon Levi ottaa tällä kaudella ykköstorjujan viitan itselleen.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Islanders pelaa puolustuksen kautta

Kotijoukkue New York Islanders on allekirjoittaneen mielestä äärimmäisen hajuton ja mauton joukkue. Hyvä puolustus- ja maalivahtiosasto kotijoukkueelta löytyy, mutta pelitavaltaan se on harvinaisen tylsä. Islanders pelaa puolustuksen kautta ja se ei itse mässäile maalimäärillä. Sabres nojaa hyökkäyspeliinsä ja Sabres on todennäköisesti joukkueista se, joka tulee pitämään itsellään enemmän kiekkokontrollia.

Sabres on aliarvioitu kertoimissa liian suureksi altavastaajaksi tähän kamppailuun. Islanders ei missään nimessä ole niin hyvä joukkue, mitä kertoimet antavat ymmärtää. Molemmat joukkueista ovat keskikastin nippuja, ja kertoimien pitäisi olla hieman tasaisemmat. Sabres hävisi rumilla lukemilla kauden ensimmäisen ottelunsa, mutta ensimmäiset pelit ovat huonoja mittareita ja vastassa oli kuitenkin Rangers, joka lukeutuu NHL:n kärkipään joukkueisiin.

Vierailijoilla kaikki aihiot voittoon

Islanders pelaa ensimmäisen ottelunsa kotona, mutta kerroin Buffalolla on aivan liian korkea. Vierailijoiden lopulliselle voitolle saadaan erinomainen 2,28-kerroin, jossa on paljon etua. Joukkueiden tasoerot eivät ole valtavat, ja Sabres on huomattavasti laadukkaampi nippu hyökkäyskaluston osalta. Ilya Sorokin voittaa heittämällä maalivahtien kaksintaiston, mutta Sabres ei tästä hätkähdä. Jos peli menee jatkoajalle saakka, on Buffalolla enemmän taitoa kentällä kuin Islandersilla. Liuskalle valitaan Sabresin lopullinen voitto herkullisella 2,28 kertoimella.

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!