Banner Image
26.10. NHL: New York Rangers – Calgary Flames | Flamesin pelaamisessa suuria heikkouksia

2021-10-26 02:00:00

New York Rangers

Panos
1.5/5

New York Rangers ja Calgary Flames kohtaavat ensi yön NHL-kierroksella toisensa. Ottelu pelataan legendaarisessa Madison Square Gardenissa New Yorkissa kello 02:00.

Rangers parantanut otteitaan

Kotijoukkue New York Rangers on aloittanut oman kautensa recordilla 4-1-1, jonka myötä se majailee oman divisioonansa kärkipaikalla, ja omassa konferenssissaan toisena – kausi on lähtenyt melko hyvin liikkeelle, vaikka Ryan Strome ja Kaapo Kakko ovatkin joukkuuen vahvuudesta ollut poissa suurimman osan ajasta. Molemmat ovat palanneet joukkueen harjoituksiin mukaan, joten on pieni mahdollisuus, että herrat ensi yönä nähdään pelaavassa kokoonpanossa.

Kotijoukkueen ykkösveska Igor Shesterkin on aloittanut kautensa todella vahvasti, sillä torjuntaprosentti on 95.3% ja päästettyjen maalien keskiarvo 1.47 – Shesterkin on tällä hetkellä NHL:n kuumin aloittavista maalivahdeista. Rangersilla on tälle kaudelle todella mielenkiintoinen nippu kasassa. Joukkue on todella kilpailukykyinen, eikä heillä ole suuria heikkouksia millään osa-alueella. Kaapo Kakon ja Ryan Stromen mahdolliset paluut tekevät joukkueesta vielä napsun verran iskukykyisemmän.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Flamesin pelaaminen todella ailahtelevaa

Vierasjoukkue Calgary Flames on aloittanut oman NHL-kautensa recordilla 2-1-1. Kahdesta edellisestä ottelustaan Flames on kyennyt napsimaan voitot Washington Capitalsin ja Detroit Red Wingsin kustannuksella. Tappiot vuorostaan tulivat kauden kahdesta ensimmäisestä ottelusta Anaheim Ducksia ja Edmonton Oilersia vastaan. Kokonaisuudessaan Flamesin pelaaminen on ollut todella ailahtelevaa. Paikoitellen joukkueen pelaaminen on näyttänyt hyvältä, mutta sitten toisaalta taas todella heikolta.

Edellisessä kamppailussa Flames johti Washingtonia 3-0, mutta onnistui tuon johtoaseman sössimään, jonka myötä ottelu menikin aina jatkoajalle saakka. Joukkueen puolustuspelaamisessa on todella paljon parannettavaa, sillä virheitä ja vääriä ratkaisuja tapahtuu omassa kenttäpäädyssä aivan liikaa. Varsinkaan hyökkäysvoimaisia joukkueita vastaan Calgary ei voi jatkaa samanlailla, sillä kyseiset joukkueet rokottavat näistä virheistä isolla kädellä. Joukkueen materiaali ei ole kuluvalla kaudella parhaimmasta päästä varsinkaan puolustuksen osalta.

Rangers vahvoilla

Kotijoukkueen pelaaminen on ollut viimeisen viikon ajan todella hyvää, vaikka Strome ja Kakko kokoonpanosta poissa on ollutkin. Toki hyökkäysvoimaisena joukkueena tunnettu Rangers ei ole vielä päässyt parhaimpaan iskukyyn maalintekemisen kannalta, mutta joukkueen puolustuspelaaminen on vuorostaan yllättänyt positiivisesti. Joukkueella seisoo maalilla NHL:n kuumin veska tällä hetkellä, ja kylkiäisenä toimiva puolustus houkuttaa pelaamaan kotijoukkueen voittoa, kun vastaan astelee Flames, jonka peli on todella ailahtelevaa. Rangers nappaa kauden ensimmäisen kotivoittonsa Madison Square Gardenissa ensi yönä Flamesin kustannuksella.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!