Banner Image
6.5. NHL: Ottawa Senators – Montreal Canadiens | Jatkuuko Habsin voittoputki?

2021-05-06 02:00:00

Montreal Canadiens -0.5

Panos
1.5/5

Ottawa hakee toista peräkkäistä voittoaan isännöidessään Canadiensia Torstai-yönä. Senators nappasi edellisessä ottelussaan voiton Winnipeg Jetsistä lukemin 2-1, mutta kauden 20-27-5 recordi ei siltikään päätä pakota. Senators on 45 pisteellään divisioonan toiseksi viimeisellä sijalla, ja pudotuspelipaikka on karannut jo käsistä. Montreal on puolestaan täysin pudotuspelikamppailussa mukana, ja taisteleekin kolmannesta sijasta Winnipeg Jetsin kanssa.

Ottawalla ei enää panosta

Ottawan pelaaminen ei ole säväyttänyt kauden aikana. Maaleja kyllä onnistutaan takomaan jopa 2,71 ottelua kohden, mutta omissa soi järkyttävällä 3,40 maalin keskiarvolla. Ottawa Senatorsin maalipörssiä johtaa Connor Brown, ja pistepörssiä puolestaan Brady Tkachuk. Maalilla pelaava Filip Gustavsson on pelannut varsin mallikkaasti päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 1,87, ja torjuntaprosentin ollessa 0,944. Ottawan loukkaantumisrallin ja todella huonon menestyksen vuoksi ruotsalainen on jo viides maalivahti, joka on maalinsuulle päässyt kokeilemaan onneaan.

Montreal voittoputkessa

Montrealin tilanne onkin täysin päinvastainen. Neljäs peräkkäinen voitto on tähtäimessä Ottawan vieraana, ja taistelu pudotuspelipaikasta jatkuu kuumana. Canadiensin 34-18-9 recordi on kohtuullinen, ja 57 pisteen saalis oikeuttaa divarin neljänteen sijaan. Tasapisteissä oleva Winnipeg on ohitettavissa vielä ennen pudotuspelejä, joten panostahan riittää jälleen kerran.

Canadiens on pelannut ihan mallikkaasti tehden 2,83 maalia ottelua kohden, vaikka omissakin on soinut noin 2,77 kertaa ottelua kohden. Montrealin maalitykkinä toimii Tyler Toffoli 28:n maalin saldolla, ja pistepörssissä kokonaispisteet ovat 41. Maalivahtiosastolta Jake Allen on pelannut siedettävästi 11-10-4 recordilla – Allen on päästänyt keskimäärin 2,55 maalia ottelua kohden, ja torjuntaprosentti on 0,910.

Habs hakee pisteet itselleen

Montreal taistelee paremmasta sijoituksesta vielä kauden loppuun asti. Senators pelailee rentoa kiekkoa loppukauden, sillä pudotuspelipaikka on kaukana hyppysistä jo tässä vaiheessa. Montreal on voittanut edellisestä viidestä ottelusta neljä, mutta Senators ei ole todellakaan liian helppo vastus kotiareenallaan.

Montreal lähtee oikeutetusti suosikkina yön otteluun, ja voiton kerroin on vielä pelattavuuden rajamailla. Vetolapulle napataan Canadiensin voitto varsinaisella peliajalla.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!