Banner Image
19.12. NHL: Philadelphia Flyers – Ottawa Senators | Vähämaalisessa ottelussa iskun paikka

2021-12-19 02:00:00

Alle 6 maalia

Panos
1.5/5

Philadelphia Flyers ja Ottawa Senators kohtaavat toisensa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Philadelphiassa Wells Fargo Centerissä kello 02:00.

Flyersin kausi ollut nihkeä

Kotijoukkue Philadelphia Flyers on pelannut kuluvalla kaudella 28 ottelua, joista saldona on 11 voittoa ja 17 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa ainoastaan 27 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 11. ja omassa divisioonassaan sijalla 6. Flyersin maaliero on 28 pelatun pelin jälkeen 73:89. Kovat olivat odotukset tältä ryhmältä ennen kauden alkua, mutta jälleen kerran kausi on menossa aivan täysin pannukakuksi. Jokaisella osa-alueella on ongelmia tämänkin kauden osalta.

Suurimmat ongelmat kuitenkin löytyvät joukkueen hyökkäyspelaamisessa. Flyers on tehnyt 73 maalia, joten keskimäärin ottelua kohden se tekee ainoastaan 2,61 maalia vastustajan nuottaan, joka on suhteellisen vähän NHL:n mittakaavalla. Puolustuspelaaminen toimii edes jollain tapaa, mutta parantamisen varaa siinäkin on. Joukkueen pelitapa perustuu hyvin pitkälti puolustuspelaamiseen, joten ottelut yleisesti ottaen ovat vähämaalisia, vaikka lähiaikoina ottelut ovatkin ryöpsähtäneet runsasmaalisiksi. Flyersin parhain pistemies on Claude Giroux tehoilla 10+14=24.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Senators hyvässä vireessä

Vierasjoukkue Ottawa Senators on pelannut kuluvalla kaudella 27 ottelua, joista saldona on yhdeksän voittoa ja 18 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 19 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 15. ja omassa divisioonassaan sijalla 7. Senaattorien maaliero on 27 pelatun pelin jälkeen 75:97. Senatorsin kausi on ollut todella surkea, mutta nyt tällä hetkellä joukkue puksuttaa eteenpäin hyvässä vireessä. Se on edellisen seitsemän ottelun aikana kärsinyt ainoastaan kaksi tappiota.

On kuitenkaan turha odottaa tämän ”liidon” kestävän kovinkaan pitkään, sillä Senators on joukkueena todella huono pelaajamateriaaliltaan. Joukkue koostuu hyvin pitkälti nuorista ja kehittyvistä pelaajista, jotka tekevät tuloaan NHL-kaukaloon. Senatorsin parhaimpana pistemiehenä on ollut 23-vuotias hyökkääjä Drake Batherson tehoilla 9+19=28. Kokonaisuudessaan joukkueen tulivoima on todella heikko, jonka takia hyökkäyspelaamisessa näkyykin tehottomuutta. Senators on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,78 maalia vastustajan nuottaan.

Vähämaalinen ottelu liuskalle

Tästä ottelusta odotetaan kertoimien puolesta kunnon maali-iloittelua, jota olemme näiden kahden joukkueen edellisissä peleissä nähnytkin. Flyersin pelitapa on kuitenkin edelleen niin puolustuspainotteista, että en pitäisi itsestäänselvyytenä runsasmaalista peliä. Molempien joukkueiden heikkouksiin kuuluu juurikin hyökkäyspelaaminen, joten on hyvinkin todennäköistä, että viimeistelyn kanssa molemmilla on ongelmia. Underin kertoimet ovat aivan liian korkealla, joten siihen on helppo tarrata tämän ottelun osalta. Liuskalle valitaan se, että näemme ottelussa alle 6 maalia. Jos peli päättyy tasan kuuteen maaliin, niin veto mitätöidään.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!