Banner Image
6.12. NHL: Philadelphia Flyers – Tampa Bay Lightning | Kotijoukkue pitkässä tappioputkessa

2021-12-06 01:00:00

Alle 5,5 maalia

Panos
1.5/5

Philadelphia Flyers ja Tampa Bay Lightning kohtaavat sunnuntain ja maanantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Philadelphiassa Wells Fargo Centerissä kello 01:00.

Flyersin peli tökkii pahasti

Philadelphia Flyers on pelannut kuluvalla kaudella 21 ottelua, joista saldona on kahdeksan voittoa ja 13 tappiota. Sarjapisteitä Flyersilla on kasassa ainoastaan 20 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 12. ja omassa divisioonassaan sijalla 7. Joukkueen maaliero on 21 pelatun pelin jälkeen 50:63, joten parantamisen varaa pelissä on rutkasti. Tällä hetkellä Flyers on peräti seitsemän ottelun mittaisessa tappioputkessa. Pelaamisessa on puutteita jokaisella osa-alueella.

Flyers on tehnyt keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,38 maalia vastustajan nuottaan, joka on nyky-NHL:ssä todella vähän. Vuorostaan omissa on soinut keskimäärin ottelua kohden 3,00 maalin verran. Flyers pelaa todella puolustusvoittoista kiekkoa, jonka takia sen pelit tuppaavat hieman tylsiä ja useimmiten vähämaalisia olemaan. Tämän kauden osalta suurimmat ongelmat kotijoukkueella ovat olleet juurikin hyökkäyspääässä. Flyersin kokoonpanosta on ensi yön ottelussa kourallinen pelaajia poissa, joka syö joukkueen iskukykyä entuudestaan.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Tampa tasainen suorittaja

Vierasjoukkue Tampa Bay Lightning on pelannut kuluvalla kaudella 23 ottelua, joista saldona on 14 voittoa ja yhdeksän tappiota. Sarjapisteitä Tampalla on kasassa 32 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 6. ja omassa divisioonassaan sijalla 3. Joukkueen maaliero on 23 pelatun pelin jälkeen 72:62. Tampa on pelannut koko kauden ajan suhteellisen tasapainoisesti, eikä joukkueen pelaamisessa suurempia ongelmakohtia ole.

Brayden Pointin ja Nikita Kucherovin poissaolot toki näkyvät joukkueen pelaamisessa. Hyökkäysvoimasta on kaksi todella isoa nimeä poissa, joten iskukyky on ottanut osumaa napsun verran. Herrojen poissaolot näkyvät eniten ylivoimapelaamisen aikana – Tampan ylivoiman onnistumisprosentti on tällä hetkellä 19,1%, joka on aikaisempiin kausiin nähden huomattavasti heikompi. Myös pelitavaltaan Tampa on hieman erilainen aikaisempiin kausiin nähden, sillä nyt se pelaa hieman kurinalaisempaa ja puolustusvoittoisempaa peliä kuin aikaisemmin.

Maalimäärän pelaaminen liuskalle

Tästä ottelusta ei kannata odottaa hyökkäysvoittoista kamppailua, sillä molemmat pelaavat hyvinkin puolustusvoittoista peliä. Molempien joukkueiden poissaolot vaikuttavat heidän hyökkäyspelaamiseensa ja viimeistelykykyyn. Varsinkin kotijoukkueen osalta hyökkäyspeli on tökkinyt pahasti, ja nyt vastaan asettuu Tampa Bay Lightning, jonka puolustuspeli on ollut todella hyvää läpi kauden. Flyersilla tulee olemaan todella suuria vaikeuksia päästä parhaimmille tekopaikoille. Tähän otteluun sopii vallan mainiosti se, että näemme ottelussa alle 5,5 maalia. Kertoimien puolesta tästä ottelusta ei odoteta vähämaalista ottelua, mutta pelitavat ja otteet kentällä puhuvat aivan toista.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!