Banner Image
25.5. NHL: Pittsburgh Penguins – New York Islanders | Pens palaa voittokantaan

2021-05-25 02:00:00

Pittsburgh Penguins -0.5

Panos
2/5

New York Islanders saapuu tiistain vastaisena yönä Pittsburgh Penguinsin vieraaksi PPG Paints Arenalle, kun joukkueet kohtaavat toisensa viidennen kerran pudotuspelien avauskierroksella.

Isles nappasi tärkeän voiton

Islanders tasoitti ottelusarjan, kun se voitti neljännen ottelun 4-1 lukemin. Isles pelasi ottelussa vahvaa jääkiekkoa, johon se ei aiemmissa otteluissa liiemmin kyennyt. Isles-hyökkäyksen kapellimestarina toimi amerikkalais-ruotsalainen hyökkääjä Oliver Wahlstrom joka syötti ja teki yhden maalin.

Isles oli runkosarjan 18. tehokkain joukkeu 2.82 maalin keskiarvollaan ja 29.3 laukauksen ottelukohtaisella keskiarvolla. Hyökkäyspeli ei siis ollut kovinkaan suurta ilotulitusta, mutta kuten Isles on viime vuosina osoittanut, oli puolustuspeli kunnossa. Joukkue oli sarjan toiseksi paras puolustusjoukkue, sillä se päästi vain 2.3 maalia per ottelu.

Pens pelasi vahvan runkosarjan

Pittsburg voitti itäisen divisioonan 37-16-3 tilastoilla. Penguins oli runkosarjan toiseksi tehokkain joukkue 3.45 maalin ottelukohtaisella keskiarvolla. Joukkueen tehokkaimpana pelaajana hääräsi runkosarjan aikana vähemmän yllättäen muuan Sidney Crosby, joka johti Pensin piste-, maali- ja syöttötilastoja.

Puolustuspäässä Pens ei ollut aivan yhtä vakuuttava, sillä se oli vasta 13. paras jokkue puolustustilastoissa. Joukkue päästi keskimäärin 2.8 maalia per ottelu ja se käytti runkosarjan aikana kolmea eri maalivahtia, joiden torjuntaprosenttien keskiarvo oli 91,1%.

Pittsburgh palaa voittokantaan

Tulevan yön ottelun panokset ovat valtavat. Penguins hävisi viime ottelun selvin lukemin, mutta tästä huolimatta se on ollut ottelusarjan selvästi parempi osapuoli. Uskomme Pensin palaavan takaisin voittojen tielle, ja peleille napataankin Pingviinien voittoa herkullisella kertoimella.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!