Banner Image
27.11. NHL: San Jose Sharks – Toronto Maple Leafs | Vierailijat hurjassa vireessä

2021-11-27 05:30:00

Toronto Maple Leafs

Panos
1.5/5

San Jose Sharks ja Toronto Maple Leafs kohtaavat perjantain ja lauantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan San Josessa SAP Centerissä kello 05:30.

Kotijoukkue isossa testissä

San Jose Sharks on pelannut kuluvalla kaudella 19 ottelua, joista saldona on 10 voittoa ja yhdeksän tappiota. Sharks majailee läntisessä konferenssissa sijalla 9. ja omassa divisioonassaan se on viidentenä. Joukkueen maaliero on 19 pelatun pelin jälkeen 52:53. Sharksin kausi on ollut hieman ailahteleva, sillä alkukaudesta joukkue porskutti voitosta voittoon, mutta sitten joukkueen kiusaksi saapui loukkaantumiset ja koronatartunnat. Tämän jälkeen se ei ole päässyt samanlaiseen iskukykyyn, eikä tule pääsemäänkään.

Sharks porskuttaa tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa, voitot tulivat Carolina Hurricanesia ja Ottawa Senatorsia vastaan. Nyt vastaan asettuu tämän hetken kuumin joukkue Toronto Maple Leafs, joten haaste on valtava. Sharks on tähän mennessä tehnyt keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,74 maalia vastustajan nuottaan. Omissa on vuorostaan verkko soinut ottelua kohden 2,79 kertaa. Sharksin paras pistemies on ollut hyökkääjä Timo Meier tehoilla 7+11=18. San Jose Sharks joutuu todella suureen testiin, kun vastassa on tulikuuma Toronto Maple Leafs.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Tulikuuma Toronto

Vierasjoukkue Toronto Maple Leafs on pelannut kuluvalla kaudella 21 ottelua, joista saldona on 14 voittoa ja seitsemän tappiota. Toronto majailee itäisessä konferenssissa sijalla 4. ja omassa divisioonassaan sijalla 2. Joukkueen maaliero on 21 pelatun pelin jälkeen 57:47. Toronton alkukausi lähti yskähdellen liikenteeseen, mutta nyt se purjehtii käytännössä voitosta voittoon. Edellisten 14 ottelun aikana Toronto on kärsinyt ainoastaan kaksi tappiota. Toronto on tällä hetkellä kuumaa tavaraa NHL:ssä.

Toronto tunnetaan järisyttävän hyvästä tulivoimasta, mutta kuluvalla kaudella eniten on yllättänyt joukkueen puolustuspelaaminen. Aikaisempina kausina joukkueen ongelmat ovat aina olleet puolustuspelissä, mutta nyt alkukauden osalta suurimmat ongelmat ovatkin olleet viimeistelyssä. Toronto tekee keskimäärin ottelua kohden 2,71 maalia vastustajan nuottaa, kun taas vuorostaan omissa kolisee ottelua kohden ainoastaan 2,24 maalin verran. Toronto luo kyllä otteluissa todella paljon maalipaikkoja, joten hyökkäyspään ”ongelmat” tulevat kääntymään ajan kanssa.

Toronto liian kova pala purtavaksi

Vaikka San Jose Sharks on onnistunut kaksi edellistä otteluaan voittamaan ja pelaamaan suhteellisen hyvin, niin ensi yön haaste on liian suuri. Toronto pelaa tällä hetkellä aivan älyttömän hyvää kiekkoa molempiin suuntiin. Pelaajamateriaaliltaan Toronto pyyhkii kotijoukkueen jokaisella osa-alueella. Erikoistilannepelaamisen osalta San Jose Sharks on ollut parempi alivoimalla, mutta Toronto on vuorostaan ylivoimalla ollut tehokkaampi. Auston Matthews, John Tavares, Mitch Marner ja kumppanit tulevat luomaan ottelussa tarvittavat tekopaikat voittoon. Liuskalle valitaan tulikuuman Toronto Maple Leafsin voitto varsinaisella peliajalla.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!