Banner Image
25.11. NHL: Seattle Kraken – Carolina Hurricanes | Seattlen tulivoima ei riitä haastamaan Carolinaa

2021-11-25 05:00:00

Carolina Hurricanes

Panos
2/5

Seattle Kraken ja Carolina Hurricanes kohtaavat keskiviikon ja torstain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Seattlessa Climate Pledge Areenalla kello 05:00.

Kotijoukkueen pelaajamateriaali heikko

Laajennusjoukkue Seattle Kraken on pelannut kuluvalla kaudella 18 ottelua, joista saldona on viisi voittoa ja 13 tappiota. Joukkue majailee omassa konferenssissaan toiseksi viimeisenä ja omassa divisioonassaan viimeisenä. Seattlen maaliero on 18 pelatun pelin jälkeen 52:68. Kotijoukkueen kausi ei ole yllättänyt suuntaan tai toiseen. Viime ottelustaan Seattle Kraken onnistui nappaamaan 5-2-voiton Washington Capitalsin kustannuksella. Ennen kyseistä ottelua Seattle porskutti peräti kuuden ottelun mittaisessa tappioputkessa.

Joukkueesta puuttuu lähes kokonaan tulivoima ja kärkipään viimeisteljiät. Paperilla joukkueen vahvin osasto on puolustus, mutta lähiaikoina se on osoittautunut joukkueen heikoimmaksi lenkiksi. Kotijoukkue nakuttaa keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,8 maalia vastustajan reppuun. Omissa on sen sijaan soinut ottelua kohden peräti 3,7 maalin verran, joka on aivan liian paljon NHL:n mittakaavalla. Pelaajamateriaaliltaan Seattle on todella heikko, jonka takia se otteluita ei kykene voittamaankaan usein. Joukkueen paras pistemies on hyökkääjä Jaden Schwartz tehoilla 4+12=16.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Carolinan kausi vakuuttava

Vierasjoukkue Carolina Hurricanes on pelannut kuluvalla kaudella 17 ottelua, joista saldona on 14 voittoa ja kolme tappiota. Carolina johtaa omaa konferenssiaan sekä divisioonaansa. Joukkueen maaliero on 17 pelatun pelin jälkeen 57:34. Carolinan kausi on ollut kokonaisuudessaan todella vakuuttava. Tästä joukkueesta ei tällä hetkellä löydy yhtäkään heikkoa osa-aluetta. Edellisessä ottelussaan Carolina joutui kuitenkin taipumaan San Jose Sharksin käsittelyssä jatkoajan jälkeen lukemin 1-2.

Pelaajamateriaaliltaan Carolina on todella laaja, eikä joukkueen pelaaminen roiku ainoastaan yhden tuloskentällisen varassa. Joukkueen suurimmat vahvuudet ovat kuluvan kauden osalta olleet puolustuspelaamisessa, sillä Carolina on päästänyt keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,00 maalia, joka on aivan jäätävän kova suoritus. Vuorostaan maaleja vastustajan päähän se on kyennyt nakuttamaan ottelua kohden 3,35 kappaletta. Carolinan kokoonpanosta ensi yön ottelusta puuttuu puolustaja Ethan Bear, mutta muuten rosteri on terve.

Seattlen tulivoima ei riitä Carolinaa vastaan

Kotijoukkue Seattle Krakenin tulivoima ei tule yksinkertaisesti horjuttamaan Carolina Hurricanesin puolustusta millään tavalla. Joukkueiden pelaajamateriaaleissa on eroa kuin yöllä ja päivällä. Kotijoukkue hyötyy tässä ottelussa ainoastaan kotiedusta, mutta mistään muusta se ei apuja saa. Erikoistilannepelaamisen osalta kotijoukkue on ollut heikompi kuin Carolina. Canes-leiri on pelillisesti valovuoden edellä, joten on erittäin vaikea kuvitella, että Seattle tästä ottelusta tulisi voiton itselleen nappaamaan. Liuskalle valitaan vierasjoukkueen voitto varsinaisella peliajalla.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!