Banner Image
20.11. NHL: Seattle Kraken – Colorado Avalanche | Avalanche löytämässä virettään

2021-11-20 05:00:00

Colorado Avalanche

Panos
2/5

Seattle Kraken ja Colorado Avalanche kohtaavat perjantain ja lauantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Seattlessa Climate Pledge Areenalla kello 05:00.

Seattle uiskentelee syvissä vesissä

Kotijoukkue Seattle Kraken on pelannut kuluvalla NHL-kaudella 16 ottelua, joista saldona on neljä voittoa ja 12 tappiota. Omassa konferenssissaan joukkue majailee toiseksi viimeisenä ja omassa divisioonassaan viimeisenä. Seattlen maaliero on 16 ottelun jälkeen 44:59. Tällä hetkellä joukkue porskuttaa peräti viiden ottelun mittaisessa tappioputkessa, joka on kyllä ihan oikeutettua peliotteiden perusteella. Seattle Krakenin suurimmat ongelmat löytyvät hyökkäyspelaamisesta, mutta viime aikoina myös puolustuspeli on rakoillut todella pahasti.

Pelaajamateriaaliltaan Seattle ei ole parhaimmasta päästä, joka ei tule kenellekään yllätyksenä, kun kyseessä on laajennusjoukkue. Paras pistemies on tähän mennessä ollut Jordan Eberle tehoilla 8+5=13. Seattlen puolustus on selkeästi joukkueen parhain osasto, mutta puolustuspelikään ei ole lähiaikoina toiminut ollenkaan. Philipp Grubauer on torjunut Seattlen maalilla ainoastaan 87,7% tarkkuudella kiekkoja. Dave Hakstolin joukkue uiskentelee todella syvissä vesissä pelaamisensa kanssa tällä hetkellä.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Colorado parantanut otteitaan

Colorado Avalanchen on pelannut kuluvalla kaudella 13 ottelua, joista saldona on seitsemän voittoa ja kuusi tappiota. Colorado majailee omassa konferenssissaan sijalla 11. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Colorado Avalanchen maaliero on 13 ottelun jälkeen 46:41. Coloradon alkukausi on ollut todella hankala loukkaantumisten ja koronavirustartuntojen takia, mutta nyt joukkue on löytänyt hyvän vireen ja alkanut voittamaan pelejä. Tällä hetkellä joukkue porskuttaa kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Poissaoloista Colorado kärsii tälläkin hetkellä, mutta pelajamateriaalin laajuus on joukkueella suuri, joten menoa se ei haittaa liikaa. J.T. Compher, Nathan MacKinnon ja Bowen Byram ovat joukkueen suurimmat poissaolot. Mikko Rantanen on passitettu uudelle pelipaikalle ykköskentän keskelle. Ensimmäisessä ottelussaan Rantanen nakutti keskikaistalta tehot 1+2=3. Kolmoskentän keskelle on noussut takaisin prospecti Alex Newhook, joten sentteriosasto on suurimmaksi osaksi kunnossa. Paras pistemies kuluvalla kaudella on Coloradolla ollut kakkoskentän sentteri Nazem Kadri tehoilla 5+12=17.

Seattlen tulivoima ei riitä haastamaan Coloradoa

Kotijoukkue Seattle Krakenin tulivoima on todella heikko. Joukkue on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,75 maalia vastustajan nuottaan, joka on NHL:n mittakaavalla heikko tulos. Erikoistilannepelaamisen osalta Seattle on ollut todella heikko ylivoimalla, mutta alivoimalla se on keskikastia. Pelaajamateriaaleiltaan joukkueilla on eroa kuin yöllä ja päivällä – Colorado pyyhkii kotijoukkueen paperilla jokaisella osa-alueella. Colorado on joukkueena todella vahva, eikä Seattle kykene pysäyttämään Coloradon tulivoimaista hyökkäyspelaamista. Seattle uiskentelee oman pelinsä kanssa todella syvissä vesissä, kun taas vuorostaan Colorado Avalanche parantaa omia otteitaan päivä päivältä. Liuskalle valitaan vierasjoukkueen voitto varsinaisella peliajalla.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!