Banner Image
4.5. NHL: St. Louis Blues – Anaheim Ducks | Blues palauttaa Ducksin takaisin maanpinnalle

2021-05-04 03:00:00

St. Louis Blues -0.5

Panos
2.5/5

Bluesin peleistä ei maaleja puutu

St. Louis Blues isännöi kotiareenallaan Anaheim Ducksia. Bluesin edellinen ottelu päättyi karvaaseen jatkoaikatappioon Minnesota Wildia vastaan lukemin 4-3. Kahden ottelun sarjasta Blues kairasi kuitenkin myös voiton niin ikään jatkoajalla lukemin 4-5. Blues painelee 23-19-6 recordilla eteenpäin kohdatessaan seuraavaksi teurastettavat ankat.

Bluesin pelaaminen on ollut vähintäänkin kohtuullista tällä kaudella. Maaleja on onnistuttu takomaan jopa 2,96 per peli, mutta päästetyt maalit nousevat jopa yli kolmen per peli. Blues on onnistunut kunnioitettavasti ylivoimalla, kun ylivoiman tehokkuus on ollut 22,3%. Alivoimalla on omissa helissyt varsin komiaan tahtiin, kun 75,7% alivoimista on onnistuttu tappamaan. Bluesin osalta puolustus rakoilee todella pahasti, ja tämähän se kompastuskivi saattaa ensi yönä olla.

Ducks nuiji Kingsin viime ottelussa

Ducks saapuu Bluesin vieraaksi upean 6-2 voiton siivittelemänä, kun edellisessä ottelussa vastassa oli Los Angeles Kings. Ducks vei neljän ottelun sarjasta kaksi, mutta turpaan on myös tullut lukemin 4-1 vieraissa, ja 1-2 kotikentällä. Ducks jatkaa kautta surkealla 16-29-7 recordilla ollessaan divarin jumbona.

Ankat on painaneet verkot tötterölle 2,21 maalin keskiarvolla, ja päästettyjä maaleja on kertynyt jopa 3,15 per peli. Puolustuksessa ja maalivahtipelaamisessa on todella paljon petrattavaa, mikäli voitot vielä kevään sarastaessa maistuvat. Ylivoima on niin ikään ollut umpisurkea 9,4% tehokkuudella, mutta alivoimalla homma on hoidettu varsin mallikkaasti 80,3% teholla.

Blues rutiinivoittoon?

Blues Lähtee otteluun ehdottomasti ennakkosuosikkina. Blues on onnistunut tällä kaudella kaikilla osa-alueilla Ducksia paremmin, joten voittajasta ei epäselvyyttä pitäisi jäädä. Ankkojen metsästyskausi ona alkanut, ja Blues lähtee hakemaan Anaheimin ankkoja tähtäimeensä. Vetolapulle lähtee Bluesin voitto varsinaisella peliajalla, sillä Blues voittanee vähintään kahden maalin erolla.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!