Banner Image
23.11. NHL: St. Louis Blues – Vegas Golden Knights | Vierailijoilla huolia kokoonpanonsa kanssa

2021-11-23 03:00:00

St. Louis Blues

Panos
1.5/5

St. Louis Blues ja Vegas Golden Knights kohtaavat maanantain ja tiistain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan St. Louisissa Enterprise Centerissä kello 03:00.

Bluesilla menossa tuloksellisesti heikompi hetki

Kotijoukkue St. Louis Blues on pelannut kuluvalla NHL-kaudella 17 ottelua, joista saldona on yhdeksän voittoa ja kahdeksan tappiota. Blues majailee omassa konferenssissaan sijalla 7. ja omassa divisioonassaan sijalla 3. Joukkueen maaliero on 17 ottelun jälkeen 55:46. Blues aloitti kautensa todella vahvasti, mutta nyt se on ajautunut hieman suurempaan tappiokierteeseen. Edellisen viiden ottelun aikana Blues on onnistunut ainoastaan kertaalleen voittamaan. Tappioista huolimatta Blues on pelannut kohtuullisen hyvin, mutta se ei ole vain näkynyt tulostaululla.

Bluesilla on jalkeilla todella laaja pelaajamateriaali kuluvalle kaudella, jonka myötä se on erittäin vaarallinen. Hyökkäys- ja puolustusosasto on tasavahva, eikä selkeätä heikkoutta tästä joukkueesta löydä. Tällä hetkellä joukkueen vahvuudesta on poissa Brayden Schenn ja Niko Mikkola, mutta pelajamateriaalin laajuuden myötä nämä poissaolot eivät juuri hetkauta joukkueen iskukykyä. Blues kykenee rullaamaan peliään kolmella tuloskentällisellä, joka on hyvän joukkueen merkki.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Vegas parantanut otteitaan

Vegas Golden Knights on pelannut kuluvalla kaudella 18 ottelua, joista saldona on 11 voittoa ja seitsemän tappiota. Vegas majailee omassa konferenssissaan sijalla 6. ja omassa divisioonassaan sijalla 4. Joukkueen maaliero on 18 ottelun jälkeen 56:54. Vegasin alkukausi on ollut todella hankala loukkaantumisten ja poissaolojen takia. Vegas kärsii tälläkin hetkellä useista avainpelaajien poissaoloista, joka näkyy joukkueen pelaamisessa selkeästi. Vegas on kuitenkin kyennyt lähiaikoina otteluita voittamaan todella hyvällä tahdilla, kun otetaan huomioon joukkueen massiiviset poissaolot – toki vastustajat ovat olleet hieman heikompia, mutta voitot ovat silti voittoja.

Ensi yön ottelusta poissa on ainakin William Karlsson, Alec Martinez, Max Pacioretty, Zach Whitecloud ja Nolan Patrick. Tämän lisäksi day-to-day -listalla on Jonathan Marchessault, Shea Theodore ja William Carrier. Poissaolot ovat jo sen verran suuria, että ne vaikuttavat joukkueen iskukykyyn huomattavasti. Vegas pääsi pelaamaan edelliset kuusi otteluaan kaikki kotonaan, mutta nyt on vuoro mennä vieraskentälle pitkästä aikaa. Vastaan asettuu St. Louis Blues, jonka puolustuspelaaminen on ollut hyvää – Vegasille tämä ottelu ei tule olemaan helppo, kun tulivoimaa joukkueesta puuttuu runsaasti.

Kotijoukkue vahvoilla

St. Louis Blues lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mikä ei tule yllätyksenä. Vierailijoiden poissaolot vaikuttavat suuresti joukkueen iskukykyyn. Kotijoukkue Blues on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,24 maalia vastustajan nuottaan, ja vuorostaan omissa on kolissut ainoastaan 2,71 maalin verran. Vegas on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,11 maalia vastustajan reppuun, ja vuorostaan omissa on kolissut 3,00 kertaa ottelua kohden. Erikoistilannepelaamisessa Blues on ollut selkeästi edellä ylivoiman osalta, mutta vuorostaan Vegas on ollut hieman parempi alivoimalla. Materiaaleiltaan tällä hetkellä Blues on huomattavasti parempi ja laajempi. Liuskalle valitaan kotijoukkue St. Louis Bluesin voitto varsinaisella peliajalla. Vierailijoiden on todella vaikea haastaa Bluesia nykyisellä tulivoimalla.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!