Banner Image
14.10. NHL: Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens | Siipirikkoinen Montreal

2021-10-14 02:00:00

Toronto Maple Leafs

Panos
2/5

Toronto Maple Leafs ja Montreal Canadiens avaavat oman NHL-kautensa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Ottelu pelataan Torontossa Scotiabank Areenalla kello 02:00.

Joko nyt Toronto?

Toronton pudotuspeleistä on tullut jo yleinen vitsin aihe kiekkopiireissä, mutta runkosarjassa tämä joukkue suorittaa aina hyvin – innolla odotellaan, joko tällä kaudella joukkue pääsisi ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta jatkoon. Toronto on jälleen vuoden verran kokeneempi, ja samalla Toronto on hankkinut itselleen lisää kokemusta ja fyysistä elementtiä pudotuspelejä ajatellen. Kotijoukkue lähtee kauteen yhtenä ennakkosuosikkina voittamaan koko soppaa.

Toronton ydinrunko on pysynyt samana, joten voimme odottaa joukkueen pelaavan kuluvalla kaudellakin todella hyvin. Toronto onnistui viime kaudella luomaan eniten joukkueista maalintekopaikkoja, joka kertoo joukkueen kyvyistä todella paljon. Auston Matthewsin, John Tavaresin, William Nylanderin ja Mitch Marnerin odotetaan jälleen olevan joukkueen kantava voima. Valitettavasti Auston Matthews on ensimmäiset kolme ottelua poissa Toronton kokoonpanosta rannevamman takia – myös Ilya Mikheyev on poissa pelaavasta kokoonpanosta seuraavat kahdeksan viikkoa.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Montrealin kausi tulee olemaan hankala

Vierasjoukkue Montreal Canadiensin kausi tulee olemaan tällä kertaa aivan erilainen kuin viime kaudella. Stanley Cupin -finaaleissa pelannut Montreal on todella pahassa ahdingossa kuluvalla kaudella, koska joukkueen materiaali on huonontunut ja avainpelaajien poissaolot tulevat näkymään kauden aikana pelaamisessa. Shea Weber, Carey Price, Joel Edmundson, Mike Hoffman ja Paul Byron ovat poissa joukkueen vahvuudesta Toronto Maple Leafsia vastaan.

Montrealin sentteriosasto on tällä kaudella todella kapea. Nick Suzuki, Christian Dvorak, Jake Evans ja Ryan Poehling ovat joukkueen sentterit, joten mistään tähtisikermästä ei ole kyse. Suzuki on todella lupaava pelaaja, jota verrataan Patrice Bergeroniin, mutta nuorelle tämä rooli saattaa olla liian suuri vielä tässä vaiheessa. Tällä sentteriosastolla kausi tulee olemaan pitkässä juoksussa todella hankala. Carey Pricen poissaolon myötä joukkueen ykkösveskaksi nousee Jake Allen.

Toronto nappaa avausottelusta voiton

Kotijoukkue lähtee tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Tämä ei mikään ihme olekaan, kun huomioidaan Montrealin poissaolot sekä pelaajamateriaali. Auston Matthewsin poissaolo on iso takaisku Torontolle, mutta joukkue on materiaaliltaan niin laaja, että tähän poissaoloon peli ei tule kaatumaan. Toronton voiton kertoimet ovat kerenneet jo hieman putoamaan, mutta pelattavalla tasolla se vieläkin on. Yksinkertaisesti Toronton tulivoima tulee olemaan liikaa Montreal Canadiensille.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!