Banner Image
12.10. NHL: Vancouver Canucks – Edmonton Oilers | Canucksin puolustus suuren haasteen edessä

12.10.2023 Klo. 05:00

Edmonton Oilers

Panos
1.5/5

Vanvouver Canucks ja Edmonton Oilers aloittavat oman taipaleensa NHL:ssä keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Ottelu pelataan Vancouverissa Rogers Areenalla, jossa kiekko putoaa keskiympyrään kello 05.00.

Oilersin tulivoima tuttu ja turvallinen

Vierasjoukkue Edmonton Oilers lähtee tähän kauteen yhtenä varteenotettavana ehdokkaana voittamaan koko roskan, sillä se operoi jälleen kerran aivan naurettavan vaarallisella hyökkäyskalustolla. Connor McDavid, Leon Draisaitl ja Ryan Nugent-Hopkins nakuttivat kaikki yli 100 tehopistettä edellisellä kaudella, joka on ihan kiitettävä suoritus. Zach Hyman, Evander Kane ja Connor Brown lukeutuvat myös tuloskenttään, mutta heiltä ei odoteta tuloksellisesti aivan yhtä paljoa kuin kolmelta edelliseltä herralta.

Vastustaja Vancouver Canucks ei ole tehnyt joukkueeseensa suuria muutoksia viime kaudesta, joka oli heidän osaltaan aivan täysi pannukakku. Puolustukseen on tullut Ian Cole sekä Carson Soucy uusina niminä. Täysin ilman kaunistelemista, Vancouver Canucksin puolustuskalusto on todella heikko. Oilersin kaltaista tulivoimaista joukkuetta vastaan ollaan helisemässä pahasti omassa päädyssä. Ylivoimalla Oilers tulee jälleen kerran tekemään tuhojaan tällä kaudella, eli n. joka toisella ylivoimalla häkki heiluu.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Canucks altavastaajana ottelussa

Kotijoukkue Vancouver Canucks lähtee ensi yön kamppailuun altavastaajan roolissa. Edmonton Oilers on jokaisella osa-alueella laadukkaampi, mutta maalivahtien osalta voidaan pienoinen etu laittaa Canucksille. Thatcer Demko ei kuitenkaan ole mikään pelastava enkeli, joka kykenisi yksin otteluita kääntämään. Maaleja tässä kamppailussa tullaan takuulla näkemään, sillä hyökkäysvoimaa löytyy suhteessa puolustuskykyyn rutkasti.

Oilersin tuloskentät ovat aivan omaa luokkaansa, eikä Canucks pysty heittämään samanlaista vastusta kentälle. Canucks pääsee pelaamaan kotonaan, mutta yksittäisessä runkosarjaottelussa tällä ei ole juuri mitään painoarvoa. Harjoituskaudella Canucks onnistui Oilersin kaatamaan lukemin 5-2, mutta tällekään ei saa antaa minkään sortin painoarvoa – harjoituskauden otteluilla ei ole mitään tekemistä runkosarjan kanssa. Oilers lähtee kamppailuun selkeänä ennakkosuosikkina.

Oilersin hyökkäysvoima liian iso pala purtavaksi

Edellisellä kaudella Edmonton Oilers oli koko NHL.n eniten maaleja tehnyt joukkue, eikä hyökkäysvoima ole kadonnut minnekään. Oilers on edelleen yksi vaarallisimmista joukkueista, kun puhutaan puhtaasta kyvystä tehdä tulosta. Canucksin puolustuskalusto on täyttä pumpulia Oilersin käsittelyssä. Connor McDavid ja kumppanit tulevat viemään ottelun omiin nimiinsä puhtaasti heidän hyökkäysvoimansa ansiosta. Liuskalle valitaan Oilersin vierasvoitto kertoimella 2,02.

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!