Banner Image
9.12. NHL: Vegas Golden Knights – Dallas Stars | Stars hurjassa vireessä

2021-12-09 05:00:00

Dallas Stars ML

Panos
1.5/5

Vegas Golden Knights ja Dallas Stars kohtaavat keskiviikon ja torstain välisenä yönä NHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Vegasissa T-Mobile Arenalla kello 05:00.

Molemmat parantaneet otteitaan

Kotijoukkue Vegas Golden Knights on pelannut kuluvalla kaudella 24 ottelua, joista saldona on 14 voittoa ja 10 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 28 kappaletta, jonka myötä se majailee läntisessä konferenssissa sijalla 10. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Vegasin maaliero on 24 pelatun pelin jälkeen 80:73. Joukkueen alkukausi oli todella nihkeä, kun se kärsi useammasta poissaolosta. Nyt se on päässyt pelaamaan lähiaikoina suhteellisen terveellä kokoonpanolla, joten tuloksia on alkanut syntyä alkukauden takkuilun jälkeen.

Vierasjoukkue Dallas Stars on pelannut kuluvalla kaudella 22 ottelua, joista saldona on 13 voittoa ja yhdeksän tappiota. Sarjapisteitä Dallasilla on kasassa myös 28 kappaletta, jonka myötä se majailee läntisessä konferenssissa sijalla 8. ja omassa divisioonassaan sijalla 4. Dallas Starsin maaliero on 22 pelatun pelin jälkeen 63:58. Starsin kausi alkoi myös tappioiden merkeissä, mutta nyt joukkue liitää peräti seitsemän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Molempien joukkueiden osalta suunta on vain ylöspäin.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Puolustuspelaaminen isossa roolissa

Dallas Starsin puolustuspelaaminen on alkanut näyttämään totuttuun tapaan todella hyvältä. Se on päästänyt ainoastaan yhdeksän maalia oman selkänsä taakse nykyisen seitsemän ottelun mittaisen voittoputken aikana. Keskimäärin ottelua kohden Dallas on päästänyt omiin 2,64 maalia, joka on NHL:n mittakaavalla todella vähän. Nyt vastaan asettuu joukkue, jonka suurimpana ongelmana on ollut paikoiteillen heikko viimeistely. Tällä hetkellä Vegas on kuitenkin onnistunut hyökkäyspelissään ja viimeistelyssä.

Kotijoukkue Vegas Golden Knights on tällä hetkellä kahden ottelun voittoputkessa. Voitot tulivat Arizona Coyotesia sekä Calgary Flamesiä vastaan. Kotijoukkueelta poissa pelaavasta kokoonpanosta on Jack Eichel, Nolan Patrick ja Alec Martinez. Vierailijoilta vuorostaan poissa on Michael Raffl. Ottelusta on turhaa odottaa mitään maali-iloittelua, sillä vierasjoukkueen pelitapa ei puolla runsasmaalista ottelua. Stars lähtee tähänkin otteluun puolustuspeli edellä, eikä kotijoukkueenkaan peli täysin hyökkäyspainotteista ole.

Jatkuuko Starsin voittoputki?

Vegas Golden Knights joutuu todella isoon testiin, kun tämän hetken yksi kuumimmista joukkueista astelee vastaan. Vegas lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina, mutta Dallas Starsilla on kaikki avaimet voittoon. Puolustus- ja maalivahtipeli on vierailijoiden osalta järisyttävän hyvässä vireessä. Vegasin pelaajamateriaali on kyllä tulivoimainen, mutta kykeneekö se siltikään tekemään enemmän maaleja kuin Dallas ja samalla pitämään oman päänsä puhtaampana? Vegas hakee vielä omaa peli-identiteettiään, kun taas Dallasilla sävelet ovat selkeät. Erikoistilannepelaamisen kannalta kotijoukkue on hiuksen verran parempi alivoimalla, mutta vuorostaan ylivoiman puolesta Dallas Stars on ollut valovuoden edellä. Pienet ovat ottelun marginaalit, mutta vierailijoiden kerroin on houkutteleva. Liuskalle lähdetään pelaamaan Dallas Starsin voittoa lopullisena.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!