Banner Image
25.5. NHL: Vegas Golden Knights – Minnesota Wild | Vegas laittaa sarjan pakettiin

2021-05-25 05:30:00

Vegas Golden Knights -0.5

Panos
3/5

Minnesota Wild saapuu tiistain vastaisena yönä Vegas Golden Knightsin vieraaksi T-Mobile Arenalle Nevadaan. Vegas johtaa ottelusarjaa lukemin 3-1, ja sillä on mahdollisuus laittaa sarja pakettiin yön ottelussa.

Minnesotalla vaikeaa

Minnesota voitti ottelusarjan ensimmäisen kamppailun, mutta tämän jälkeen pelatuissa kolmessa ottelussa Wild on ollut ottavana osapuolena. Vegas on hallinut kenttätapahtumpia mielin määrin eikä Wild ole päässyt rullaamaan hyökkäyspeliään totttuun tapaan.

Minnesota oli runkosarjan aikana sarjan 11. tehokkain joukkue tekemällä keskiarvolta 3.08 maalia ottelua kohden ja laukoen keskimäärin 28.35 kertaa ottelussa. Kirill Kaprizov oli Wildin tehokkain pistemies runkosarjassa 51 pisteellään ja 27 maalillaan. Eniten syöttöpisteitä Wild-pelaajista nappasi Jordan Greenway, joka alusti runkosarjassa 26 maalia.

Vegas hurjassa tikissä

Vegas Golden Knights saapuu otteluun itseluottamusta puhkuen, sillä joukkue on dominoiut viime otteluita mielinmäärin. Golden Knights voitti viime ottelun peräti 4-0 lukemin, eikä Wild yksinkertaisesti pystynyt Vegasin pelitemmossa mukana. Nicolas Roy johdatti Vegas-hyökkäystä viime ottelussa kahdella maalillaan. Royn lisäksi maalinteossa onnistuivat Alex Tuch sekä Mark Stone.

Golden Knights oil runkosarjan kolmanneksi tehokkain joukkue 3.38 tehdyn maalin keskiarvollaan. Laukauksia Vegas pommitti keskimäärin 32.62 per ottelu. Runkosarjassa Stone oli tuttuun tapaan Vegas-hyökkäyksen kärkinimi 61 pisteellä ja 40 syötöllään. Maalipörssin kärkenä runkosarjassa operoi Max Pacioretty 24 maalilla.

Vegas laittaa ottelusarjan pakettiin

Avausottelua lukuun ottamatta Vegas on ollut sarjassa täysin pitelemätön. Joukkue on vienyt Wildia ajoittain kuin pässiä narussa, ja on vaikea uskoa, että Minnesota kykenisi enää kääntämään ottelusarjaa itselleen.

Peleille napataan Vegasin voittoa varsinaisella peliajalla, jolle tarjotaan kirjoitushetkellä mainiota kerrointa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!