Banner Image
20.12. NHL: Washington Capitals – Los Angeles Kings | Kings isossa testissä

2021-12-20 02:00:00

Washington Capitals yli 3 maalia

Panos
2/5

Washington Capitals ja Los Angeles Kings kohtaavat toisensa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä NHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Washingtonissa Capital One Arenalla kello 02:00.

Tulivoimainen Capitals

Kotijoukkue Washington Capitals on pelannut kuluvalla NHL-kaudella 30 ottelua, joista saldona on 18 voittoa ja 12 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 43 kappaletta, jonka myötä se majailaa omassa konferenssissaan ja divisioonassaan sijalla 2. Washington Capitalsin maaliero on 30 pelatun pelin jälkeen 104:77. Kokonaisuudessaan kotijoukkueen kausi on ollut erinomainen. Hyökkäys- ja puolustuspeli toimii kuin unelma poissaoloista huolimatta.

Capitals on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,47 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ainoastaan 2,57 maalin verran ottelua kohden. Tällä hetkellä joukkuetta kiusaavat kärkimiesten poissaolot, mutta kaikesta huolimatta Capitals on todella vaarallinen hyökkäyspäässä. Evgeny Kuznetsov, Nicklas Bäckström, Tom Wilson, Garnet Hathaway ja Anthony Mantha ovat olleet erinäisistä syistä poissa pelaavasta kokoonpanosta. Nimilista on todella suuri, joten se vaikuttaa hieman joukkueen iskukykyyn. On ollut kuitenkin hienoa nähdä kuinka Capitalsin nuoriso-osasto on kyennyt ottamaan taakakseen tulosvastuun tekemisen.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Kings ailahteleva suorittaja

Vierasjoukkue Los Angeles Kings on pelannut kuluvalla kaudella 29 ottelua, joista saldona on 13 voittoa ja 16 tappiota. Sarjapisteitä Kingsillä on kasassa 31 kappaletta, jonka myötä se majailaa omassa konferenssissaan sijalla 10. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Kingsin maaliero on 29 pelatun pelin jälkeen 76:76. Kingsin kausi ei ole ollut sieltä parhaimmasta päästä, mutta ei missään nimessä huonoimmastakaan päästä. Joukkueen suurimmat ongelmat löytyvät hyökkäyspään pelaamisessa ja viimeistelemisessä.

Kings pystyy välillä näyttämään todella hyvältä kentällä, mutta toisaalta heikkoina hetkinä joukkueen peli on aivan karmeata katsottavaa. Virheitä tapahtuu ja hyökkäyspelissä ei ole mitään ideaa. Kings on todella ailahteleva suorittaja kentällä. Tähän mennessä Kings on kyennyt tekemään keskimäärin ottelua kohden 2,62 maalia vastustajan reppuun, joka on aivan liian vähän. Vuorostaan puolustuspelaaminen on toiminut hyvin, sillä omissa kolisee keskimäärin ottelua kohden myös 2,62 maalin verran. Toki joukkueen pelitapa perustuukin puolustuspelaamiseen, jonka takia se päästääkin hieman vähemmän maaleja omissa. Nyt vastaan asettuu Capitals, joka on yksi tämän kauden parhaimmista joukkueista hyökkäyssuunnassa.

Capitals testaa Kingsin puolustuspeliä

Los Angeles Kings pääsee ensi yönä todella isoon testiin puolustuspelinsä kanssa, kun tulivoimainen Capitals asettuu vastaan. Capitals on todella nopea ja ratkaisuvoimainen joukkue, joka ei kyllä kärsi ollenkaan maalinteko-ongelmista, vaikka pelaajia on pudonnutkin kärkikentistä loukkaantuneiden listalle. Alex Ovechkinin johdolla Capitals lähtee rummuttamaan järisyttävän tehokasta hyökkäyspeliä. Capitals on näistä joukkueista huomattavasti laadukkaampi paperilla kuin kentälläkin. Caps on todella hyvä kääntämään nopeita vastahyökkäyksiä ja rokottamaan niistä. Kingsin pelissä tapahtuu juuri näitä keskialueella tapahtuvia turhia kiekonmenetyksiä, joista vastustajat usein rokottavat. Kotonaan Capitals on järisyttävän vaikea vastus kenelle tahansa. Se kykenee luomaan ottelussa kuin ottelussa kourallisen tekopaikkoja, jonka myötä se maaleja onnistuu tekemäänkin kuin liukuhihnalta. Liuskalle valitaan Capitalsin yli 3 maalia.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!