Banner Image
25.5. NHL: Winnipeg Jets – Edmonton Oilers | Pystyykö Jets laittamaan sarjan katki?

2021-05-25 04:45:00

Edmonton Oilers -0.5

Panos
1.5/5

Winnipeg Jetsillä on mahdollisuus laittaa sarja katki tulevana yönä, kun se kohtaa Edmonton Oilersin neljännen kerran pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Jets on kulkenut voitosta voittoon

Jets on yllättänyt kaikki nappaamalla kolme ensimmäistä ottelua nimiinsä. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa Jets oli selvästi parempi osapuoli, mutta kolmannessa ottelussa tappio oli jo lähellä. Winnipegiläisten onneksi Oilersin pakka hajosi täysin kolmannessa erässä, ja Jets onnistui nappaamaan todella ison voiton itselleen, jonka myötä joukkue johtaa ottelusarjaa nyt jo 3-0 lukemin.

Winnipeg pelasi todella nihkeän runkosarjan, sillä joukkueen hyökkäyspelaaminen oli ajoittain karmean näköistä. Jets onnistui tekemään runkosarjan aikana vain keskiarvolta 3.04 maalia per ottelu, mutta pudotuspeleissä homma on toki kulkenut selvästi paremmin.

Oilers selkä seinää vasten

Edmonton lähti ottelusarjaan selvänä suosikkina, mutta kiekkofanien ja asiantuntijoiden yllätykseksi Oilers on hävinnyt jokaisen matsin. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa Oilers oli suorastaan surkea runkosarjan otteisiin nähden, mutta kolmannessa ottelussa peli oli jo selvästi parempaa. Joukkueella oli jo kaikki avaimet käsissään voiton varmistamiseksi, mutta kuin pakon sanelemana se sortui kurittomuuteen, josta Jets rankaisi tehokkaasti.

Oilers teki runkosarjan aikana keskimäärin 3.21 per ottelu. Erityisesti ylivoimalla verkot pöllysivät oikein olan takaa, sillä Oilers hyödynsi ylivoimat 27.6 prosenttisesti. Alivoimakin toimi varsin hyvin, sillä Edmonton onnistui tappamaan jäähyt 82.5 prosenttisesti.

Edmonton kampeaa voiton

Oilers on todella tiukassa paikassa tulevan yön ottelussa. Joukkue tulee varmasti kovaa heti alkusekunneista lähtien, ja uskomme Edmontonin ottavan ottelusta voiton. Oilers on paperilla selvästi Jetsiä parempi joukkue, ja vaikka sarja on käynnistynyt joukkueen kannalta surkeasti, uskomme sen kampeavan voiton vaikka väkisin.

Pelilapulle napataan Oilersin voittoa varsinaisella peliajalla.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!