Banner Image
26.10. Serie A: AC Milan – Torino | Rossoneri selkeä voittajasuosikki

2021-10-26 21:45:00

Milan -0.5

Panos
2.5/5

Serie A jatkuu jälleen tiistaina, kun Torino saapuu AC Milanin vieraaksi legendaariselle San Sirolle. Pystyykö Torino haastamaan vahvasti kauden aloittaneen Milanin, vai nappaavatko isännät vaivattoman rutiinivoiton?

Milan vaikeuksien kautta voittoon

Stefano Piolin miehistö jatkoi sarjataivaltaan viime lauantaina, kun Rossoneri matkasi hyvin alkukauden aikana esiintyneen Bolognan vieraaksi Emilia-Romagnalle. Bologna-ottelu voittamalla Milanilla oli jälleen mahdollisuus napata Serie A:n kärkipaikka itselleen hetkellisesti, mutta kovinkaan helpolla voitto Scudettoa tavoittelevalle Milanille ei irronnut, vaikka milanolaiset pääsivät pelaaman lähes koko ottelun miehen ylivoimalla.

Ensimmäisellä puoliajalla Milan pelasi toki vahvasti ja joukkue pääsikin puoliajalle kahden maalin johtoasemassa. Toisen puoliajan alkajaisiksi Bologna kuitenkin nousi salamannopeasti tasoihin kiitos Zlatan Ibrahimovicin oman maalin ja Moussa Barrowin hienon viimeistelyn. Kuusi minuuttia Barrowin osuman jälkeen Roberto Soriano otti kuitenkin suoran punaisen kortin, ja Bologna joutui kahden miehen vajaalle.

Milan ei tästä huolimatta saanut hyökkäyspeliään rullaamaan kovinkaan hyvin, mutta Rossoneri-fanien onneksi Ismael Bennacer onnistui 84. peliminuutilla laukomaan pelivälineen maaliin 16-alueen rajalta hienolla vasurin volleyllaan. Ibrahimovic kaunisteli lukemia vielä hetkeä myöhemmin, ja pisteet matkasivat Milanoon 4-2-tuloksella.

Milanilta vaadittiin loppuhetkien maaleja täyden pistepotin saamiseksi jo toisena viikonloppuna peräkkäin, sillä edellisenä lauantaina se joutui nousemaan kahden maalin takaa ohi Veronaa vastaan.

Nyt Piolin miehistöltä on kuitenkin lupa odottaa selvästi ehjempiä esityksiä, sillä joukkueen loukkaantumis- sekä sairaustilanne on parempaan päin, ja Rossoneri saakin Torinoa vastaan jalkeille laadukkaamman miehistön kuin Bolognaa vastaan. Torino on myös ollut Milanille lähihistorian saatossa mukava vastus, sillä Rossoneri löi Andrea Belottin tähdittämät torinolaiset toukokuussa peräti 7-0, ja Piolin miehistö pudotti Torinon viime kaudella myös Coppa Italiasta.

Torinon kaataminen olisi Milanille tärkeää myös siksi, että seuraavien viikkojen otteluohjelma on seuralle vaikea. Torinon jälkeen Serie A:n puolella vastaan asettuu Roma, jonka jälkeen Rossoneri isännöi Mestarien liigan puolella Portoa. Tämän jälkeen vuorossa on Derby della Madonnina, jossa Milan kohtaa arkkivihollisensa Interin.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Torinolle vihdoin täysi pistepotti

Torino ei ollut onnistunut ennen viime perjantaita voittamaan ottelua sitten syyskuun puolivälin, mutta Genoaa vastaan täysi pistepotti tarttui kuitenkin taskuun, vaikka Il Grifone laittoikin loppuhetkillä melkoisen taistelun pystyyn.

Voitottomien otteluiden putki selittyi osin toki myös vaikealla otteluohjelmalla, sillä neljän viime kierroksen aikana Torino kohtasi muun muassa Lazion, Napolin sekä verivihollisensa Juventuksen.

Genoaa vastaan hanat kuitenkin vihdoin aukesivat, kun Antonio Sanabria, jonka päävalmentaja Ivan Juric valitsi avaukseen yli Italian maajoukkuehyökkääjä Belottin, vei Torinon johtoon jo 14. peliminuutilla. Tommasso Pobega lisäsi johdon kahteen maaliin varttia myöhemmin, mutta vasta Josip Brekalon 3-1-maali toi turvallisuuden tunteen Torino-faneille, sillä Genoa painoi todella vaarallisesti päälle Mattia Destron 2-1-kavennuksen jälkeen.

Felipe Caidedon 81. peliminuutilla tekemän kavennusmaalin jälkeen Genoa ei enää saanut kunnollista loppurynnistystä päälle, sillä Nicolo Ravellan vapaapotkua lukuun ottamatta joukkue ei enää maalipaikoille päässyt.

Alkukauden aikana Torino on esittänyt selvästi parempia otteita erityisesti puolustuspäässä, sillä viime vuosien aikana joukkuetta on pidetty yhtenä koko Serie A:n huonoimmista puolustusjoukkueista. Osasyynä tähän on varmasti jääräpäisenä tunnetun Juricisin saapuminen täksi kaudeksi Torinon peräsimeen, sillä Granatan rosteri on pysynyt lähes samana viime kauteen verratessa.

Tiistaina Torino-puolustus joutuu kuitenkin todelliseen testiin, sillä vahvan alkukauden pelannut Milan on aivan eriluokan vastus kuin esimerkiksi Genoa. Milan on myös ollut viheliäinen vastus Torinolle viime vuosien aikana, sillä Torino on päästänyt Milania vastaan yhteensä 15 maalia viidessä viime sarja- ja cup-ottelussa.

Rossoneri vahvoilla

Torino on esittänyt viime viikkojen aikana pirteitä otteita, mutta San Sirolla joukkue on tukalassa paikassa. Milan on materiaaliltaan selkeästi Torinoa laadukkaampi joukkue, ja myös pelillisesti Rossoneri on ollut Juricin miehistöä parempi.

Milan saa myös otteluun muutaman tärkeän pelaajan takaisin riveihinsä, eikä isännillä pitäisi olla vaikeuksia täyden pistepotin nappaamisessa. Luotetaan isäntiin ja napataan kupongille Milanin voittoa herkullisella kertoimella.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!