Banner Image
7.7. Superpesis: Hyvinkää – Imatra | Lyöntivahva Hyvinkää menee menojaan

7.7.2023 Klo. 18:00

Hyvinkää -5,5 juoksua

Panos
2/5

Hyvinkään Tahkolla on tänään loistava mahdollisuus ottaa rutiinivoitto Imatran Pallo-Veikoista ja jatkaa heinäkuun voittoputkea. Joukkueet ovat kohdanneet tänä vuonna jo kerran aiemmin, kun ottelu pelattiin Fuengirolan auringon alla, ja Hyvinkää oli vahvempi jaksovoitoin 0-1.

Aiemmasta kohtaamisesta on Hyvinkää kuitenkin nostanut tasoaan merkittävästi ja onkin kesän aikana haastanut jatkuvasti sarjan kärkijoukkueita. Hyvinkään vahvuus on ehdottomasti ykköskärki ja vahva kotiuttajakaksikko, jotka tekevät vakuuttavaa työtä jokeripaidoissa.

Imatran kausi on ollut oletetun heikko, ja tällä hetkellä vain Alajärvellä on vähemmän pisteitä kasassa. Joukkueen peli on kokonaisuudessaan heikolla pohjalla, mutta etenkin kotiuttamisen päävastuusta nauttiva Tommi Piirainen, eikä häntä nähdä ollenkaan tämän päivän kokoonpanossa.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Hyvinkäälle voitokas heinäkuun aloitus

Hyvinkää on pelannut tässä kuussa jo kaksi ottelua, jotka molemmat olivat Koskenkorvaa vastaan. Pisteitä näistä otteluista irtosi kuitenkin “vain” viisi, sillä Kossu onnistui ryöstämään jaksovoiton jälkimmäisessä kohtaamisessa. 

Hyvinkään numerolla yksi pelaava Teemu Nurmio pelaa lähes täydellistä kesää. Sarjan tämänhetkinen kärkilyöntikuningas menee kentälle törkeällä 82 prosentin tehokkuudella, eikä loppua tälle näy. Jesse Eskelinen ja Valentin Ikonen ovat rakentaneet tilanteita mallikkaasti ja kotiuttajakaksikko Juha  Niemi ja Juha Korhonen ovatkin lyöneet pinnoja kotiin hyvällä vauhdilla. 

Ulkopelissä kakkostilaneita vastaan Hyvinkää on ollut aavistuksen pulassa, sillä joukkuetta vastaan kakkostilanteen purku on ollut tällä kaudella keskimäärin lähes 60 prosenttista. Hyvinkään onneksi Imatra on tuolla välillä alle 55 prosentin joukkue, jonka kotiutustehokkuus on todella luokatonta.

Imatran vaikeudet saa jatkoa

Imatralle ennakoitiin vaikeaa kautta, mutta vaikeudet ovat ylittäneet monien odotukset. Keskeisissä asioissa joukkue on täysin ulapalla ja edellinen kolmen pisteen voitto on viime vuodelta. Imatran ulkopeli on heikkoa, mutta suurimmat ongelmat piilevät ylivoimaisesti sisäpelissä – jokaisella osa-alueella.

Joukkueen kärkenä pelaava Joona Mäkelä on yksi joukkueen viidestä yli 50 %:n miehestä, ja hänkin juuri ja juuri. Peruspelillä ei Imatra pysty haastamaan Hyvinkäätä mitenkää, vaan onnenkantamoisia tarvitaan useita. 

Lukkarin tontilla operoiva Rasmus Surakka osaa olla ärhäkkä ja omaa hyvän peliälyn, mutta häneltä vaaditaan tänään todella paljon, jotta Imatra selviäisi ehjin nahoin. Imatran ulkopeli ei ole millään pesävälillä yli 45 prosenttinen ja vastustajien keskimääräinen kärkilyöntiprosentti on 40,8% heitä vastaan. Hyvinkää on joukkueena monipuolinen ja tänään ei olisi jättiyllätys, vaikka ottelun loppulukemia voisi luonnehtia jopa turpa saunaksi.

Imatralla ei pelillisesti mitään mahdollisuuksia

Kuten arvata saattaa, Hyvinkää on täysin ansaittu ennakkosuosikki illan kamppailuun. Tästä huolimatta juoksutasoitus on liian pieni ja se on ehdottomasti pelattava kohde Hyvinkään puolesta. Imatra on jokaisella osa-alueella Hyvinkäätä jäljessä, eikä vieraspelistä ole tänään mukava kotimatka tiedossa. 

Hyvinkää lisäsi joukkueeseensa kultaakin arvokkaamman vaihtopelaajan Ville Viitan. Viita pelasi alkukauden Seinäjoella Ykköspesistä, mutta jokainen lajia seuraava tiesi kyllä ettei hän siellä koko kautta vietä. Ville Viita mahtuisi käytännössä mihin tahansa Superpesisjoukkueeseen ja tuleekin tekemään tänään tuhoja Imatraa vastaan. Viitan avulla myös kakkoskärjestä pelaaminen on Hyvinkäälle varteenotettava vaihtoehto.

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!