Banner Image
30.6 Superpesis: Kempele – Kouvola | Kaksi kovaa viikonlopun avausottelussa

30.6.2023. Klo. 18:00

Kouvola moneyline

Panos
1.5/5

Loistavan kauden alun pelannut Kempeleen Kiri isännöi Kouvolan Pallonlyöjiä. Otteluun lähdetään hyvin tiukoista asemista, kun molempien joukkueiden voittosararakkeessa lukee numero kymmenen. Tänään Kempeleen timanttinen ulkopeli joutuu koetukselle Kouvolan todella pirteää sisäpeliä vastaan.

Joukkueiden välisistä otteluista ei perinteisesti tunnetta puutu ja tänään päästään todistamaan poikkeuksellisen tasaista ottelua. Kempele lähtee otteluun yllättävänkin suurena ennakkosuosikkina, sillä Kouvola on ottanut kovia vieraspisteitä tällä kaudella.

Ottelussa nähdään kaksi erilaista joukkuetta, joista toinen pelaa mieluusti ulkopeli edellä, ja toinen sisäpelin kautta. Yksi ottelun kulmakivistä tulee olemaan pystyykö Kempele estämään Tommi Mäentausta hirmujalkoja.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Tuomas Jussila oli KeKin puuttuva palanen

Jo useamman vuoden ajan Kempeleen peli on näyttänyt pirteältä ja siinä ollut paljon hyviä asioita. Lajin parhaisiin pelaajiin kuuluvan Tuomas Jussilan saapumin oli kuitenkin Kempeleen kannalta kuin lottovoitto, hänen tukensa sisäpeliin – ja etenkin ulkopeliin – on ollut todella arvokasta.

Kempeleen ulkopeli on todella laadukkaalla pohjalla, josta täytyy erityisesti nostaa esille kaksi asiaa, jotka ovat tänään keskiössä. Kempele on loistava joukkue 0-tilanteissa, jotka tulevat näyttelemään tänään pääroolissa. Sen sijaan joukkue on aika ajoin vaikeuksissa etutilanteissa. Mikäli Kouvolan hyväjalkainen joukkue pääsee tänään kentälle, on Kirillä paljon tekemistä.

Sisäpelistä löytyy hyviä asioita myös, etenkin tasaisuus. Mikäli tilanteita tulee, niin Kempeleeltä löytyy kolme laadukasta kotiuttajaa, Antti ja Matti Korhonen, sekä Ossi Meriläinen. Kolmikossa on kuitenkin akilleen kantapää, suurinta vastuuta nauttivan Meriläisen tehokkuus on ollut poikkeuksellisen heikkoa, eikä se varmasti ole helpompaa sarjan toisiksi parasta takatilannejoukkuetta vastaan.

Kouvolan monipuolisuus täsmäaseena

Kouvola pystyy tarjoamaan nykyisin monenlaista lyöntiuhkaa ja se on varmasti yksi selittävistä syistä loistavaan sisäpeliin. Suurin etu löytyy kuitenkin monipuolisesta etenijäarsenaalista. KPL:lla on joukkueessa seitsemän pelaajaa, jotka ovat tuoneet vähintään 9 juoksua, yksi heistä on jopa sarjan paras tehtävässään: Tommi Mäentausta.

Joukkueen kärkikolmikko Tommi Mäentausta, Patrik Vartama ja Aapo Kinnunen ovat tehneet sisäpelissä rumaa jälkeä. On hyvin poikkeuksellista, etteikö tämä kolmikko onnistuisi rakentamaan aivan vähintään kakkostilannetta. Joukkueesta löytyy jokeripaidasta Patrik Wahlsten, joka nauttii tilanteesta varmasti. 

Wahlsten on lyönyt kuluneen kauden aikana 37 juoksua lähes 54 prosentin tehokkuudella, mikä on hyvin vakuuttava lukema volyymiin nähden. Kouvolalla on yleisesti laadukas jokeriosasto ja joukkue voi aloittaa hyvin monesta kohdasta uudelleen, vaikka kärkietenijät eivät onnistuisikaan. Tämä on erittäin arvokas täsmäase, sillä Kempeleen ulkopeliä ei saa, eikä voi aliarvoida.

Yksi tasainen ottelu jo taustalla

Joukkueet kohtasivat aikaisemmin kuun alussa, kun KPL oli vahvempi jaksovoitoin 2-1. Tässä ottelussa kumpikaan joukkue ei kolmostilanteilla herkutellut, mutta erityisesti huomionarvoista oli Wahlstenin 0/5 tehokkuus kotiutuksissa, tällaista tuskin nähdään enää koko kesän aikana.

Kempele nauttii tänään kotiyleisön edessä ansaittua ennakkosuosikin asemaa, mutta vahvuus on yliarvioitu. Kouvolalla on erittäin hyvä mahdollisuus haastaa Kempele jo suorin jaksovoiton, mutta pelikohteeksi maistuu erittäin hyvin vierasvoitto supervuoron ja kotarin mukaan lukien. 

Vihjeen kohde pelattu Mr. Greenillä

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!