Banner Image
27.6 Superpesis: Kitee – Joensuu | Pohjois-Karjalassa vieraat vahvempia

27.6.2023 Klo. 18:00

Joensuun Maila

Panos
1/5

Lähes paikallispeliksi luonehdittavassa ottelussa Kiteen Pallo isännöi Joensuun Mailaa. Kiteeläisten vuosia kestänyt uudelleen rakennusprosessi alkaa kantamaan hedelmää, kun joukkue on pystynyt tänä vuonna haastamaan yksittäisiä jaksoja koviakin joukkueita vastaan. Näihin yksittäisten jaksojen piiriin kuuluu myös 2-0 voitto Mansesta.

Kitee on on aloittanut kauden pirteästi, mutta ailahtelevasti. Kauden kolmesta tappiosta kaksi on tullut Koskenkorvaa ja Imatraa vastaan. Sen sijaan JoMa on onnistunut kaatamaan Vimpelin, Mansen ja Hyvinkään. 

Joensuun peli on kokonaisvaltaisesti laadukasta, mutta kotiutuksissa suurinta vastuuta nauttiva Juho Toivola on ollut todella tehoton. Kiteellä tilanne on päinvastainen, joukkueen pääkotiuttaja Jere Pippola pelaa loistavaa kautta, mutta Kitee saa otteluissa vain 13,2 3-tilannetta.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Kiteen peli kaksijakoista

Kuten jo mainittua, on Kiteen suurimmat sisäpeliongelmat tilanteiden rakentamisessa. Tilannetta ei helpota tänään se, että joukkueesta puuttuu Paavo Pelto. Pelto on ollut monipuolinen osa sisäpeliä, mutta myös tärkeä palanen ulkona. Matias Litmanen on nostettu kakkoskärkeen ja Jonne Matikainen tekee Superpesisdebyyttinsä jokeripaidassa.

Kitee kuuluu ulkopelissä sarjan alempaan keskikastiin, mutta kakkostilanteita vastaan ovat he olleet järkyttävän huonoja. Kakkostilanteen purku on onnistunut tällä kaudella Kiteetä vastaan keskimäärin 61,7 prosenttisesti. Joensuun kovalyöntinen joukkue ei anna tämän suhteen armoa.

Sen jälkeen kun Pelto nostettiin ykköskärkeen, on jokainen Kiteen voitto tullut silloin, kun Pelto on onnistunut vähintään 60 prosenttisesti mailan varressa. Tämä on hyvä havainnollistus siitä, kuinka iso pala tänään Kiteeltä puuttuu. 

Kauden aiemmassa kohtaamisessa Kitee onnistui varastamaan Joensuulta jaksovoiton, mutta se vaatikin Aku Kettuselta kaksi kunnaria ensimmäiselle jaksolle. Peruspelillä Kitee ei tule tänään pisteitä saamaan, vaan vastaavanlainen ylisuoritus tarvitaan.

Ailahteleva Joensuu

Joman peli on yleisesti ollut todella laadukasta, mutta ailahtelevuus on joukkueen ongelma. Jatkuvat pistemenetykset heikompia seuroja vastaan ovat varjostaneet joukkueen menestystä kuluneella kaudella. Joensuun pelityyli on hyvin erikoinen, kun joukkueen jokeriosastolta ei löydy käytännössä yhtäkään etenijäjokeria. 

Joensuu luottaa hyviin vaihtolyönteihin ja muun muassa Juho Hacklin on niitä tällä kaudella mallikkaasti tarjoillutkin. Mikäli Joensuun kärkietenijät pääsevät kentälle, on peli hyvällä mallilla Joman kannalta, sillä vaihtolyönneistä peli ei jää kiinni.

Yllätysotto on sana, jota on vaikeaa käyttää Joensuuta vastaan, sillä todella monet heidän pelaajista tarjoavat kotiutusuhkaa. Joukkueesta ei löydykään montaa pelaajaa, jolla ei olisi lyötyjen tili auki tälle kesää. Siinä missä Toivolalla on ollut vaikeahko kausi tehokkuuden kannalta, on Elmeri Lieto suorittanut senkin edestä. Lietolta löytyy 27 lyötyä 66 prosentin tehokkuudella. 

Konsta Kettunen ja Konsta Piironen ovat myös menneet kentälle loistavin ottein ja mikäli Joensuu suorittaa omalla tasolla, on voitto enemmän kuin todennäköinen. Mikäli Kiteelle ei anneta tänään kolmea kunnaria, kuten ensimmäisessä kohtaamisessa, niin Joensuun vakaa sisäpeli ja laadukas ulkopeli riittävät voittoon.

Toisen peruspeli kestävällä pohjalla

Siinä missä Kitee naaraa yllätysvoittoja, silloin kun joukkue pelaa täydellisen pelin, häviää Joensuu otteluita vain pelatessa huonosti. Joensuun peruspeli on paljon vahvemmalla tasolla ja rutiininomaisella pelillä tänäänkin pitäisi joukkueen saada puhdas voitto Kiteestä.

Pohjois-Karjalaan kelpaa tänään peliliuskalle Joensuun suora voitto maltillisella panoksella. 

Vihjeen Kohde pelattu Coolbetilla.

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!