Banner Image
12.7. Supersis: Koskenkorva – Kouvola | Vaikeuksista voittoon kouvolalaisittain

12.7.2023. Klo. 18:00

Kouvola -2,5 juoksua

Panos
1.5/5

Tänään nähdään Koskenkorvalla erikoinen ottelun, kun Koskenkorvan Urheilijat pääsevät haastamaan erikoista kautta pelaavan Koplan. Jos katsoo vain sarjataulukkoa, voisi helposti sanoa, että Kouvolan Pallonlyöjät ovat olleen kuluneella kaudella huonoja. Odotuksiin nähden näin onkin, mutta taustalla on myös paljon hyvää.

Koskenkorva on pelannut käytännössä odotusten mukaisen kauden, mutta matkaan on mahtunut myös upeita pisteryöstöjä. Etenkin Kossun kotiuttajakaksikko Marko Pelkonen ja Petteri Kortelainen ovat yllättäneet positiivisesti, vaikka kyseessä onkin laatukotiuttajia. 

Kouvolalla on kossua vastaan 17 ottelun voittoputki, eikä nämä ottelut ole olleet kovin tasaisia. Vain yksi näistä 17 ottelusta on ratkennut vasta kahden jakson jälkeen ja sekin meni koplalle. Onko härkälaumalla mitään saumaa tänään koplaa vastaan?

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Koskenkorvalla tehdään hyviä asioita

Kun tehdään vedonlyöntiä varten tutkimustyötä, ei ottelut vuodelta 2016 anna minkäänlaista painoarvoa voimasuhteisiin. Pesäpallossa joukkueilla on kuitenkin usein vakiintuneet pelitavat ja näin on esimerkiksi Kouvolan ja Koskenkorvan kohdalla. 17 ottelun mittainen tappioputki kielii jostain, Kouvola ei varmasti ole toivottu vastustaja.

Koskenkorva on ollut vakuuttava kotikentällä ja saanut pisteryöstöjä ja voittoja jopa Joensuun ja Mansen tasoisista joukkueista, silti tappioita tulee Alajärvelle ja Seinäjoelle. Tähän on hyvin yksinkertainen selitys ja se on suoritustason ailahtelu. Näissä pisteryöstöissä järjestäen aina Pelkonen tai Kortelainen on ollut täydellisessä lyönnissä, eikä pelaamisen taso ole muulla joukkueella ollut normaalia korkeampi.

Esimerkiksi kossun voitossa Mansea vastaan, Kortelainen löi törkeät 10 juoksua 100% tehokkuudella. Sen sijaan tällä hetkellä joukkueen ollessa tappioputkessa, ei kummaltakaan jokerilta löydy ottelua, jossa vastaava suonenveto olisi nähty.

Kouvola voittaa pelit, joissa ovat ennakkosuosikkina

Kouvolan kausi on ollut hyvin erikoinen. Joukkue ei ole päässyt kunnolla haastamaan kärkiporukoita, mutta heikompia joukkueita vastaan KPL pelaa tylyn kaunista peliä. Koko kauden aikana Kouvola on hävinnyt ennakkosuosikkina vain kahdesti, joista toinen oli Joensuuta vastaan. Sen sijaan voittoja altavastaajana on myös vain yksi, Sotkamoa vastaan.

Koplalle on siis rakentunut tendenssi voittaa ottelut, jotka pitäisikin voittaa. Tämän illan ottelu on juuri sellainen, jonka Kouvolan pitäisi voitata ja tuleekin voittamaan, ellei kossun kotiuttajakaksikko pelaa huippupeliä. Koskenkorva kärki toimii kauniisti, kun sarjan parhaimpiin etenijöihin kuuluva Tommi Mäentausta menee kentälle yli 77 prosenttisesti, joka on aivan törkeä luku. 

Patrik Vartama, Aapo Kinnunen ja Matti Latvala ovat puolestaan omilla pesäväleillä aivan järjettömän tehokkaita, kaikki reilusti yli 70 prosentin pelaajia; Latvala kotiuttaa myös yli 60 prosenttisesti. Kotiutuksen päävastuussa ovat kuitenkin saranapelaaja Teemu Nikkanen ja kotiuttajajokeri Patrik Wahlsten. Kaksikko on lyönyt yhteensä 74 juoksua lähes 50 prosentin tehokkuudella.

Rutiinivoitolla sarjataulukossa ylemmäs 

Koplalle tarjotaan todella maukasta ja helppoa paikkaa kavuta kohti kotietua syksyn pudotuspelejä ajatellen. Koskenkorvaa vastaan joukkueella ei ole ollut menneinä vuosina ongelmia, eikä tälläkään rosterilla sellaisesta pitäisi joutua murehtimaan. Siinä missä Kouvolan ulkopeli on sarjan kärkeä, on kossu puolestaan pohjasakkaa – etenkin kotiutustilanteissa.

Kouvolan tasoisella porukalla tänään pitäisi siis löytyä täysin rutiininomaiset avaimet voittoon ja siihen myös uskotaan. Ennakkosuosikin asema näkyy jo kertoimissa, muttei se näy tarpeeksi.

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!