Banner Image
21.7. Superpesis: Kouvola – Vimpeli | Kultajuna ei pysähdy

21.7.2023 Klo. 18:00

Vimpeli -2,5 juoksua

Panos
3/5

Kouvolan Pallonlyöjät joutuvat kovaan koitokseen, kun vastaan astelee voitosta voittoon kulkeva Vimpelin Veto. “Voitosta voittoon” -lausahdus ei imartele Vimpeliä tarpeeksi, joten on hyvä tarkentaa ison osan näistä olleen murskavoittoja. 

Kopla on pelannut viimeaikoina todella ailahtelevasti ja joukkueen sisällä kuohuu. Joukkue koki alkuviikosta yllättävän tappion Hyvinkäätä vastaan, mutta ottelun sisäiset asiat yllättivät vielä enemmän: koplan pelistä puuttuu idea. 

Vimpelin vire on täysin käsittämätön ja joukkue on ollut viimeaikoina täysin pitelemätön vastustajasta riippumatta. On kovin optimistista odottaa, että Kouvola antaisi edes vastusta tähän otteluun. Huomionarvoista on myös se, että Vimpeli – vieraspelistä huolimatta – on pienempi ennakkosuosikki Kouvolaa, kuin Sotkamoa vastaan, ainakin jos kertoimiin on uskominen.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

15,7 on vain luku, mutta mistä se on peräisin?

15,7 on Vimpelin lyötyjen juoksujen keskiarvo, edellisessä kuudessa pelissä. Tarkennetaan vielä, että tämä ei ole Vimpelin otteluiden juoksukeskiarvo, vaan vain Vimpelin. Aivan käsittämättömän kovassa sisäpelivireessä olevalle Vimpelille ei tunnu löytyvän haastajaa. 

Vimpelillä on neljä lepopäivää alla ja tulee todella virkeänä Kouvolan vieraaksi. Hyvin palautuneen Vimpelin vahvuus on tänäänkin monipuolisuus. Vihjeissäni on painotettu Vimpelin monipuolisuutta kohta vuoden päivät, mutta faktoille ei voi mitään: El Klassikossakin seitsemän pelaaja löi juoksuja ja seitsemän toi juoksuja. 

Sen lisäksi, että Vimpeli on palautunut, nähdään tänään kentällä loistavia uutisia. Matias Rinta-Aho palaa loukkaantumisestaan ja vahvistaa Vimpelin sisä- ja ulkopeliä entisestään. Maasturin poissaolon olisi voinut olettaa näkyvän paljon enemmän, kuin se lopulta näkyi. Tästä huolimatta Rinta-Aho otetaan varmasti avosylin vastaan. 

Sanottakoon vielä se, että Vimpeli on Kouvolaa parempi ulkona, mutta sisällä ero on kuin yöllä ja päivällä. Juoksuja Vimpeli lyö ottelua kohti 42% enemmän juoksuja kuin KPL, 17% enemmän kolmostilanteita, 18% enemmän kärkilyöntejä ja ulkona Vimpeli antaa lähes 2%-yksikköä vähemmän kärkkäreitä vastustajilleen.

Kouvolan ailahtelut alkaa näkyä tuloksissa

Vaikka KPL on isossa kuvassa ollut tasainen suorittaja, niin asiat ovat muuttuneet. Kauden aikana pitkään näkyi trendi, jossa Kouvola voitti aina ennakkosuosikkina ja hävisi altavastaajana. Nyt kuitenkin ottelun ja jopa jaksojen sisällä nähdään niin paljon ailahtelua, että se alkaa näkyä tuloksissakin. 

Koskenkorvaa ja Alajärveä vastaan, Kouvola voitto toiset jaksot vain yhden juoksun erolla päästäen 4 juoksua molempia vastaan yhdellä jaksolla. Kiteetä vastaan nähtiin pistemenetys ja nyt alkuviikosta joukkue hävisi Hyvinkään Tahkolle; kaikkiin pistemenetyksiin on liittynyt vahvasti surkea ulkopelaaminen. Toivottavasti tässä kohtaa ei tarvitse muistuttaa Vimpelin sisäpelin vaarallisuudesta.

Kouvolan pelissä on kuitenkin hyviäkin asioita. Tommi Mäentausta on jatkanut yhtenä Superin parhaista etenijöistä, Patrik Wahlsten on noussut takaisin omalle tasolleen viimekesän rikkonaisen kauden jäljiltä ja Matti Latvala on jatkanut vahvoja otteita vaihtotilanteissa. Kuitenkin ilman Patrik Vartamaa on todella vaikea tehdä tuhoja Vimpelin ulkopeliä vastaan.

Vimpeli vie, muut vikisee

Vimpelille ei tällä hetkellä ole haastajaa. Edellä mainittujen yksittäisten pelaajien täytyy yltää huippusuorituksiin, mikäli kopla haluaa taistella voitosta. Vimpeli on kuitenkin aivan jokaisella osa-alueella Kouvolaa edellä.

Kouvola on kuitenkin selkeä pudotuspelijoukkue, eikä olisi kesän suurin yllätys, jos he pisteen saisivat. On kuitenkin aika helppo uskoa, että vähintään toinen jakso menee Vimpelille – reiluin lukemin. Tästä syystä Vimpelin juoksutasoitus on parempi kohde, kuin suora voitto. 

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!