Banner Image
22.8 Superpesis, Pudotuspelit: Manse – Kouvola | Joutuuko Manse ahtaalle?

22.8.2023. Klo. 17:30

Kouvola/tasapeli

Panos
2/5

Tänään 22.8 Manse PP isännöi Kouvolan Pallonlyöjiä Kaupin Pesäpallo Stadionilla, kun joukkueiden välinen puolivälieräsarja siirtyy neljänteen kohtaamiseen. Kouvola johtaa tässä vaiheessa sarjaa 1-2 ja heille tarjotaan paikkaa ottaa useampi sarjapallo haltuunsa. 

Ensimmäisessä kohtaamisessa Patrik Wahlsten nousi ottelun sankarihahmoksi kunnarillaan ja usealla lyödyllä juoksullaan. Toisessa kohtaamisessa Kopla oli tyly vierailija ja piti Mansen vain neljässä juoksussa. Kolmannessa ottelussa Mansen ulkopeli loisti ja sarja kaventui, miten käy tänään?

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Pesäpallo on joukkuelaji, vai onko lopulta?

Vaikka pesäpallo on joukkuelaji, on Kouvolan voitokkuus hyvin vahvasti liitoksissa kotiuttajajokeri Patrik Wahlstenin lyöntivireeseen. KPL ei ole koko kauden aikana hävinnyt yhtään peliä suoraan kahdella jaksolla, mikäli Wahlsten on lyönyt vähintään kolme juoksua. Huomion arvoista on myös se, että Wahlsten on pelannut tällä kaudella 30 peliä ja lyönyt 14 ottelussa vähintään tuon kolme juoksua.

Kopla ei tietenkään ole täysin kotiututtajajokereiden varassa, mutta mikäli Wahlsten pelaa hyvin, pärjää kouvolalaiset loistavasti. Vierasjoukkueen kärkietenijällä Tommi Mäentaustalla on vähintään yhtä tärkeä rooli, josta hän on suoriutunut loistavasti. Mäentausta on mennyt tyhjälle kentälle 17/19 tämän pudotuspelisarjan aikana.

Kouvolan ulkopeli on ollut laadukasta ja toimivaa. Manse on ollut erityisen kovissa vaikeuksissa kotiutustilanteissa. Mansen kotiutusprosentti on ollut läpi sarjan kohtalaisen hyvä, mutta joukkue elää ja hengittää lyöntivoimastaan. Koplan lukkari Aleksi Vainio on lukenut vastustajan merkkiä loistavasti, mutta on vaikeuksissa pieniä vastaan.

Ruuska tarvitsee tukea

Vaikka Perttu Ruuska on Suomen parhaita kotiuttajajokereita ja pystyy kantamaan yksittäisiä otteluita, tarvitsee hänkin tukea kotiutushommissa. Ruuska on tällä hetkellä Mansen joukkueen ainut joka on lyönyt yli kaksi juoksua näissä pudotuspeleissä. Vaikka sama tilanne on myös Wahlstenin kohdalla, on koplan ulkopeli tarvittavan verran parempaa, jotta sen voi antaa anteeksi.

Viime ottelussa Henri Puputti pelasi hyvän ottelun, mutta muuten mies on hakannut päätä seinään aiemmat kaksi peliä. Juha Puhtimäki on tarjoillut myös loistavia vaihtolyöntejä, mutta kotiutus sakkaa ravimiehellä. 

Manse pieni ennakkosuosikki

Loppupeleissä Manse on kuitenkin kotonaan ansaittu ennakkosuosikki, mutta Kouvolasta ei saa mitenkään näin suurta altavastaajaa leivottua, kuin kertoimet antavat ymmärtää. Kääntöpomppua viljelevä Kouvola oli Tampereella viimeksi vaikeuksissa ykköstilanteen purkamisessa, mutta sen sijaan kolmospesälle vaihdettii tyylikkäällä 80% varmuudella.

Illan ottelu tulee kulminoitumaan pieniin asioihin, joiden kasaantuessa merkitykset ja erot kasvavat. Asioita joita illan ottelusta kannattaa seurata on ehdottomasti: ykköstilanteiden purku, lukkareiden kyky lukea merkkiä ja Ruuska vs. Wahlsten asetelma. 

Nämä nyanssit voivat kääntyä kummalle joukkueelle vain, mutta se tuo ottelua nimen omaan lähemmäs 50/50 asetelmaa. Hyvällä pelillä ei olisi etusivun uutinen vaikka Kouvola marssisi ottelussa 0-2 jaksovoittoihin. 

Otteluun lähdetään kuitenkin varovaisemmalla jalalla ja pelataan rahat Kouvolan jaksovoiton tai 0-0 tasapelin puolesta. Etenkin vähäjuoksuiset jaksot voivat hyvin helposti kääntyä koplan puoleen.

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!