Banner Image
2.5. UFC Vegas 25: Loma Lookboonmee – Sam Hughes | Thaimaalaisottelija vahvoilla!

2021-05-02 02:00:00

Yli 2.5 erää

Panos
2/5

UFC Vegas 25 -tapahtumassa päästään seuraamaan kahden mielenkiintoisen ottelijan kohtaamista, kun Loma Lookboonmee ja Sam Hughes ottavat toisistaan mittaa naisten korsisarjassa. Jatkaako thaimaalainen Lookboonmee voittojen tiellä, vai venyykö yhdysvaltalainen Hughes yllätykseen?

Viimeisimmät ottelut

Loma Lookboonmee (5-2-0) voitti UFC-debyytissään Alexandra Albun, mutta toisessa matsissa kohdattu Angela Hill osoittautui ainakin vielä liian kovaksi vastustajaksi thaimaalaisottelijalle. Tappio Hillille oli Lookboonmeen uran toinen häviö, mutta kurssi kääntyi onneksi nopeasti, kun hän kaatoi kolmannessa UFC-kamppailussaan dominoivalla esityksellä entisen Invicta-mestarin Jinh Yu Freyn.

Sam Hughesin (5-2-0) ammattilaisura käynnistyi neljän ottelun mittaisella voittputkella, mutta voittokulku päättyi LFA:n titteliottelussa Vanessa Demopoulosta vastaan. Demopoulos oli kamppailun alkuhetkillä vaikeuksissa, mutta mestaruuserässä jenkki syttyi, voittaen matsin lopulta kuristuksella. Lookboonmeen tapaan Hughes palasi voittojen tielle nopeasti, kun hän voitti kuristuksella Danielle Hindleyn, mutta pitkään voittojuhlat eivät kestäneet. Kolme kuukautta myöhemmin Hughes kohtasi UFC-debyytissään Tecia Torresin, joka pisti jenkin nippuun vaivattomasti.

Ottelutyylit

Hughes on kovassa paikassa myös tulevana viikonloppuna, sillä Lookboonmee on ottelutyyliltään hyvin samantyylinen kuin Torres. Lookboonmee on todellinen hyökkäyskone, joka hakee iskuja aggressiivisesti. Hughes on toki hyvä nyrkkeilijä, mutta jalkatyön osalta hän on merkittävästi thaimaalaista heikompi, joka voi olla merkittävä ongelmakohta Lookboonmeeta vastaan.

Hughesin ottelutyyli nojaa lähes pelkästään jabeihin ja mataliin potkuihin, mutta vaikka kyseinen ottelutyyli onkin tehokas joitain ottelijoita vastaan, on Lookboonmee vaikea matchup Hughesille. Thaimaalaisottelija pystyy puolustautumaan jenkin pitkiltä iskuilta verrattain helposti. Hughesille on odotettavissa vaikeuksia, mikäli Lookboonme pääse myllyttämään iskujaan totuttuun tapaan, sillä kovinkaan kestävä iskujen vastaanottaja jenkkiottelija ei ole.

Täytyy toki muistaa, että Hughesilla on merkittävä kokoetu puolellaan, jonka ansiosta hänellä on edellytykset pitää Lookboonmee loitolla. Mikäli Hughes kykenee pitämään thaimaalaisottelijan kaukana, on hänellä mahdollisuudet taistella voitosta, mutta tähän vaaditaan täysin virheetöntä ottelemista läpi kamppailun.

Lookboonmee vahvoilla

Lookboonmee päässee jauhamaan iskuja ottelussa sen verran runsaasti, että thaimaalaisen voitto pisteillä näyttää enemmän kuin todennäköiseltä. Reach-edun ansiosta Hughesilta löytyy kuitenkin tarvittavat ominaisuudet Lookboonmeen aggressiivisuuden jarruttamiseen, jonka ansiosta ottelu voi olla varsin hidastempoinen thaimaalaisottelijan standardeilla. Molemmat ottelijat tykkäävät otella pystyssä, joka sekin nostaa täysien erien näkemisen todennäköisyyttä, sillä kumpikaan ottelijoista ei tule hakemaan ratkaisua matosta.

Tämän ansiosta pelivalinnaksi kohdistuukin kohde ”Yli 2,5 erää”, jolle tarjotaan kirjoitushetkellä oikein maistuvaa kerrointa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!