Banner Image
Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 28.8.2021

2021-08-28 16:58:00

Vakio 1

@-

Panos
0/5

Veikkauksen Vakio 1 koostuu lauantaina 28. elokuuta seuraavista kohteista: Kohteet 1-6 Valioliiga ja 7-12 Mestaruussarja. Voit lukea ottelukohtaiset vakiovihjeet alta. Vihjerivin kokonaisuudessaan löydät artikkelin lopusta. Potissa n. 160 000€.

1. Liverpool – Chelsea (1X2)

Liverpool ja Chelsea ovat molemmat aloittaneet kauden kahdella voitolla, eikä kumpikaan joukkueista ole päästänyt vielä yhtäkään maalia. Pool on kertoimien valossa pieni suosikki, mutta helpolla väkivahva Chelsea ei tule kaatumaan. Belgitähti Romelu Lukaku oli viime viikonlopun Arsenal-ottelussa täysin pitelemätön, miten Poolin linja pärjää järkälemäisen hyökkääjän kanssa? Tämä ottelu pelataan tukkoon, eli kaikki merkit lapulle.

2. Norwich – Leicester (2)

Teemu Pukin edustama Norwich on hävinnyt kahdesta ensimmäisestä ottelustaan kummatkin ja se onkin päätynyt jo nyt sarjataulukon hännille. Odotukset Norwichia kohtaan eivät olleet ennen kauden alkua korkealla ja joukkue kuuluukin todennäköisimpien putoajaehdokkaiden joukkoon. Leicester sen sijaan on todellinen laatujoukkue, joka taistelee eurosijoista. Brendan Rodgersin suojatit hävisivät maanantaina West Hamille tylyin lukemin, mutta Norwich sen pitäisi pystyä kaatamaan ilman sen suurempia vaikeuksia.

3. Aston Villa – Brentford (1)

Sarjanousija ei ole kauden kahdessa ensimmäisesä ottelussa päästänyt maaliakaan. Avauskierroksella se kaatoi hienosti Arsenalin 2-0 ja viime viikonloppuna se pelasi 0-0 tasapelin Crystal Palacea vastaan. Aston Villaa vastaan Bees on kuitenkin tiukassa paikassa, sillä Villans esiintyi viime ottelussa todella vahvasti. Brentford oli ajoittain suuressa pulassa jo Palacea vastaan, mutta lauantaina tämä tullee näkymään myös tulostaululla, kun vastassa on Danny Ingsin ja Emi Buendian kaltaisia pelimiehiä.

4. West Ham – Crystal Palace (1)

West Ham on aloittanut kauden kahdella voitolla ja David Moyesin suojatit miehittävätkin tällä hetkellä Valioliigan kärkipaikkaa. Kahteen otteluun Hammers on mättänyt peräti kahdeksan maalia ja Michail Antonio sekä Said Benrahma ovat olleet täysin pitelemättömiä ensimmäisten kierrosten aikana. Nyky-Palace on selvästi viime vuosia haavoittuvaisempi joukkue, eikä Patrick Vieiran miehistölle ole odotettavissa mukavaa iltapuhdetta Lontoon Olympiastadionilla. Eivätköhän isännät laita jälleen maaliverkot heilumaan.

5. Brighton – Everton (1X)

Hammersin tapaan myös Brighton on aloittanu kauden kahdella voitolla. Viime kaudella Brighton ei tuntunut saavan palloa mistään sisään erinomaisista xG-tilastoista huolimatta, korreloivatko hyvät otteet kauden viiveellä? Vielä on aikaista sanoa, mutta alku on ollut hyvä. Everton aloitti kauden komealla voitolla ja myös Leedsiä vastaan se oli pitkään voitossa kiinni. Toffees on onnistunut luomaan reilusti maalipaikkoja ensimmäisten kierrosten aikana, mutta puolustuspäässä sille on sattunut aivan liikaa virheitä. Luotetaan isäntien tasaisempaan tekemiseen ja pelataan 1X.

6. Newcastle – Southampton (1X2)

Newcastle on pelannut alkukauden aikana pirteä jalkapalloa, mutta se ei paljoa palkitse, mikäli omissa soi jatkuvasti. Kahteen peliin Steve Brucen miehistö on päästänyt kuusi maalia, eikä tällaisia lukemia voi yksinkertaisesti päästää, mikäli joukkue mielii pisteistä taistella. Southampton venyi viime kierroksella hienoon tasapeliin Manchester Unitedia vastaan, mutta aivan liikaa joukkue ei ole avauskierrosten aikana vakuuttanut. Puolustuspää on näyttänyt haparoivalta Jannik Vestergaardin lähdön jälkeen, eikä hyökkäyspäässä ole onnistuttu luomaan kovinkaan montaa laadukasta maalipaikkaa Adam Armstrongin yksittäisiä väläytyksiä lukuun ottamatta.

7. Barnsley – Birmingham (1X)

Seiskakohteen joukkueiden otteluissa ei alkukauden aikana ole maaleilla juhlittu, mikäli huomioon ei oteta Birminghamin viime peliä, jossa se pöllytti Luton peräti 5-0 lukemin. Tämä oli kuitenkin vain yksittäinen ottelu ja kahden vahvasti puolustavan joukkueen välisestä kohtaamisesta on odotettavissa tasainen vääntö. Barnsley lähtee oikeutetusti pienenä suosikkina otteluun kotiedun ja paremman materiaalinsa turvin, mutta helpolla kurinalainen Birmingham ei tule kaatumaan. Kupongille ykkönen ja risti.

8. Middlesbrough – Blackburn (1X)

Molemmat joukkueet ovat pelanneet siten, kuten keskikastin joukkueilta sopii odottaa. Kasassa on voittoja, tappioita sekä tasureita, ja tasapelin mahdollisuus on myös lauantaina suuri. Vahvasti Derbyä vastaan pelannut Boro lähtee matsiin kertoimien valossa suosikkina, mutta Blackburn pystyy laittamaan isännät tiukoille. Luotetaan isäntien mahdollisuuksiin, mutta varmistetaan kohde ristillä.

9. Huddersfield – Reading (1)

Huddersfield on nihkeän alun jälkeen voittanut kaksi viimeisintä sarjaotteluaan. Ensin joukkue kaatoi Prestonin kotona 1-0 ja tämän jälkeen Hudde kävi hakemassa hienon 1-2-vierasvoiton Sheffield Unitedista. Readingilla on ollut vaikeampaa, sillä neljästä ensimmäisestä ottelusta saldona on yksi voitto ja kolme tappiota. Tappiolukeman kasvu näyttää todennäköiseltä myös lauantaina, sillä sillä sen verran paljon Huddersfield on tällä hetkellä Readingia pelillisesti edellä.

10. Hull – Bournemouth (2)

Bournemouth ei ole hävinnyt alkukauden aikana vielä peliäkään, sillä neljästä ensimmäisestä ottelusta kasassa on kaksi voittoa ja saman verran tasureita. Hullin osalta kausi on lähtenyt käyntiin selvästi nihkeämmin, sillä avauskierroksen Preston-voiton jälkeen se on hävinnyt kolme sarjaottelua putkeen. Bournemouth on materiaaliltaan yksi potentiaalisimmista nousijaehdokkaista ja kun huomioon otetaan myös joukkueen pelillinen taso, olisi mikä tahansa muu tulos kuin vierailijoiden voitto lauantaina iso pettymys.

11. QPR – Coventry (1)

Vahvasti kauden aloittanut QPR saa vieraakseen Coventryn, joka on esiintynyt viime kierroksilla lupaavasti. Isännät lähtevät niin kertoimien kuin Vakion pelijakauman valossa suurina suosikkeina otteluun, ja myös meidän papereissa QPR on selvä voittajasuosikki. Joukkue on pelannut todella laadukasta jalkapalloa, ja vaikka Coventry on napannut hienoja tuloksia viime kierroksilla, on joukkueella kova työ hakea edes piste Lontoosta.

12. Luton – Sheffield United (X2)

Viime kauden päätteeksi takaisin Mestaruussarjaan pudonnut Sheffield United on saanut karmean alun kauteen. Neljästä ottelusta kasassa on vain yksi piste ja maalierokin on 1-7. Materiaalin puolesta Sheffieldin pitäisi taistella kärkisijoista, joten tämänhetkinen häntäpään sijoitus on seuralta melkoinen rimanalitus. Luton kärsi viime kierroksella tylyn 0-5 tappion, mutta pisteitä sillä on kasassa jo kuusi. Materiaaliltaan Luton ei ole Sheffieldiä laadukkaampi joukkue, ja vaikka Sheffieldin tulokset ovat olleet heikkoja, on joukkue alipelattu Lauantain Vakiossa. Lapulle napataan rohkeasti X ja 2. Pelillisesti Sheffield ei ole ollut aivan niin hukassa kuin tilastoista voisi kuvitella, joten eiköhän palloa aleta pikkuhiljaa saamaan myös verkon perukoille.

13. Fulham – Stoke (1)

Kierroksen viimeisessä kohtaamisessa kohtaavat sarjajohtaja Fulham ja kolmossijalla majaileva Stoke. Kumpikaan joukkueista ei ole hävinnyt alkukauden aikana peliäkään ja odotettavissa on erittäin korkealaatuinen kärkikamppailu. Fulham lähtee kuitenkin selvänä voittajasuosikkina otteluun, sillä vaikka Stoke on pelannut erinomaisesti, on isäntien materiaali selvästi laadukkaampi. Fulhamin pallonhallintaan nojaava pelityyli on toiminut Mestaruussarjassa loistavasti, eikä Stokelle ole odotettavissa mukavaa iltaa. Kupongille rohkeasti varma ykkönen.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!