Banner Image
16.9. Valioliiga: Aston Villa – Crystal Palace | Isännät olleet vahvoja kotiotteluissaan

16.9.2023 klo 17:00

Aston Villa

Panos
1/5

Valioliiga palaa viikonloppuna monen muun huippusarjan tavoin maajoukkuetuolta. Lauantaina Aston Villa janoaa pisteitä, kun vastaan asettuu Crystal Palace klo 17.00 alkaen.

Villan peli ei ole vielä valmista

Aston Villan upea viime kauden loppu nosti joukkueen täksi kaudeksi europeleihin ja odotukset myös tälle kaudelle olivat kovat. Kausi on alkanut kuitenkin ailahtelevasti saldolla 2-0-2, joukkue on hävinnyt Liverpoolille ja Newcastlelle ja voittanut Evertonin sekä Burnleyn. Vaikka tuloksissa on ollut ailahtelua, potentiaalia joukkueessa on ja tavoitteet korkealla, Villa haluaa sijoittua jälleen kahdeksan parhaan joukkoon Valioliigassa.

Europelit tuovat uudenlaisen haasteen Aston Villalle, ja loukkaantumiset tuovat oman mausteensa myös kiireiseen syksyyn. Poissaoloilla voi olla vaikutuksensa myös Valioliigan puolella, kun sivussa ovat edelleen Buendia, Hause, Mings, Ramsey sekä mahdollisesti Moreno. Kotonaan Aston Villa on ollut vahva myös europelien karsinnoissa, joten kotikentällä nähtäneen jälleen aktiivinen ja vaikeasti kaadettava joukkue, jonka materiaali on Crystal Palacea luokkaa vahvempi.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Palace avannut odotuksiin nähden vahvasti

Crystal Palace on avannut kauden odotuksiin nähden mukavasti. Saldo on 2-1-1, ja Palace on Valioliigassa peräti seitsemäntenä. Roy Hodgson peluuttaa tätä nykyä aiempaa aktiivisempaa Palacea, ja tuloksissa on näkynyt tämän pelitavan hyviä puolia. Palace on voittanut alkukaudesta Sheffield Unitedin sekä Wolverhamptonin, pelannut tasan 1-1 Brentfordia vastaan ja hävinnyt Arsenalille. Maaliero neljän ottelun jälkeen on 5-4, joten mitään maalijuhlia alkukaudesta ei ole vietetty.

Palace menetti pitkäaikaisen hyökkäyspelin moottorinsa Zahan ennen kauden alkua, mutta kasassa on silti laadukas miehistö, jolla paikka Valioliigassa pitäisi pystyä säilyttämään. Kärjessä Odsonne Edouard saa vastuuta ja onnistumisia on tullut jo kolmen maalin edestä, takana myös Ayew, Eze ja vielä loukkaantumisen vuoksi sivussa oleva Olise ovat Palacen näköisiä ja oloisia pelaajia. Poissa Olisen lisäksi on ainoastaan Franca, joten kokoonpanon puolesta kaikki on valmiina.

Villa napsii voittoja kotikentällään

Joukkueet voittivat toisensa kertaalleen viime kaudella omissa kotiotteluissaan, ja tälläkin kertaa Aston Villa on suosikin asemassa kotonaan. Joukkue on kotikentällään agressiivinen ja aktiivinen pallon kanssa. Palace on osoittanut pystyvänsä puolustamaan mm. Arsenalin tasoisia joukkueita vastaan, mutta peli-ideaksi nousee kotijoukkueen voitto, Ollie Watkins, Diaby, Bailey ja kumppanit hakevan nälkäisesti voittoa, joka nostaisi joukkueen jo selkeästi kymmenen parhaan joukkueen joukkoon.

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!