Banner Image
1.5. Valioliiga: Brighton – Leeds | Amexilla ei maaleilla mässäillä

2021-05-01 17:00:00

Alle 2.5 maalia

Panos
2/5

Valioliigaa nähdään viikonloppuna myös Englannin kaakkoisrannikolla, kun Leeds saapuu Brightonin vieraaksi Amex Stadiumille kello 17:00 alkavaan otteluun.

Brightonin hyökkäyspelaaminen ollut nihkeää

Brightonin viime viikkoinen tappio Sheffield Unitedille tarkoittaa sitä, että joukkueen ensi kauden sarjapaikka on kaikkea muuta kuin varma. Graham Potterin suojatit majailevat tällä hetkellä viimeisellä säilyjän paikalla, seitsemän pistettä Fulhamin yläpuolella. Piste-ero on varsin suuri, ja paljon pitäisi tapahtua, että Brighton putoaisi, mutta kaikki on tietenkin mahdollista.

Lokkien suurin ongelma on ollut tällä kaudella se, ettei se ole voittanut tarpeeksi otteluita. Sinipaidat ovat jääneet turhan usein tasapeliin otteluissa, joista sen olisi kaiken järjen mukaan pitänyt onnistua nappaamaan täysi pistepotti itselleen. Mikäli Brightonin sarjasijoitusta vertaa joukkueen xG-lukemaan, eli maaliodottamaan, pitäisi sarjapaikan olla varmistettu jo kauan sitten.

Erityisesti kotinurmella Brighton on ollut suurissa ongelmissa, sillä se on voittanut vain kaksi pelaamastaan 16 kotiottelusta. Lukema on suorastaan kauhistuttava, ja kun lauantaina vastassa on Leeds, joka on voittanut puolet vierasotteluistaan, on isännille odotettavissa hikinen iltapäiväpuhde.

Leeds mainiossa vireessä

Leeds jatkoi mainioita otteitaan viime viikonloppuna, kun se pelasi maalittoman tasapelin Manchester Unitedia vastaan. Valkopaitojen otteluohjelma on ollut viime viikkoina vaikea, sillä Marcelo Bielsan suojattien kolme edellistä peliä olivat ManUa, Manchester Cityä ja Liverpoolia vastaan. Kovista vastustajista huolimatta Leeds nappasi kyseisistä kamppailuista taskuun viisi pistettä, joka on nousijaseuralta todella hieno saavutus.

Viime aikojen vire on nostanut Bielsan ryhmän jo Valioliigan yhdeksännelle sijalle. Mutta pelkkiä kehuja Leeds ei tietenkään ansaitse, sillä myös ongelmakohtia joukkueen pelaamisessa riittää. Valkopaidat pelaavat todella rohkeaa jalkapalloa, kuten Bielsan joukkueilla on tapana, jonka myötä myös henkilökohtaisia virheitä sattuu normaalia enemmän. Yltiöpäisena aggressiivinen pelitapa on näkynyt tuloksisssa ailahtelevaisuutena, ja Leeds onkin yksi sarjan arvaamattomimmista joukkueista.

Leedsin huolena viikonlopun ottelussa ovat tärkeiden pelaajien poissaolot, sillä kapteeni Liam Cooper on vielä pelikiellossa City-ottelun punaisen kortin vuoksi, eikä Raphinha ole toipunut samaisen ottelun loukkaantumisestaan. Brassilaiturin poissaolo tekee ison loven Leedsin hyökkäyspelaamiseen, sillä joukkueen hyökkäykset kulkevat järjestään vikkeläkinttuisen ex-Rennes pelaajan kautta.

Nähdäänkö Amexilla maaleja?

Leeds ei ole pelannut kauden aikana yhtään tasapeliä, mutta Brightonilla niitä on kasassa jo kahdeksan kappaletta. Lauantain kamppailusta on odotettavissa hyvin tasaista, jonka myötä myös ei olisi yllätys, mikäli Bielsan ryhmä pelaisi kauden ensimmäisen tasurinsa Amexilla.

Raphinhan poissaolon vuoksi Leedsin maalitekopotentiaali on huomattavasti normaalia matalampi, ja kun vastassa on tehottomuudestaan tunnetuksi tullut Brighton, voivat maalit olla lauantaina vähissä. Vetolapulle napataankin underia mainiolla kertoimella.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!