Banner Image
29.8 Valioliiga: Burnley – Leeds | Leeds viihdyttää kansaa

2021-08-29 16:00:00

Leeds

Panos
2/5

Sunnuntaina Valioliigapelit aloittaa ottelu Burnleyn ja Leedsin välillä klo 16.00 alkaen.

Burnleyn tuttu ongelma

Burnleyn kausi on lähtenyt totutusti käyntiin. Joukkue on Valioliigassa vielä voitoitta häviten avauskierroksella Brightonille 1-2 ja toisella kierroksella Liverpoolin vieraana 0-2. EFL Cupissa pientä lohtua toi voitto Newcastlea vastaan rangaistulaukauskisan jälkeen. Burnleyllä on tutut ongelmat maalinteon suhteen, joukkue oli viime kaudella yksi heikommin viimeistelevistä ryhmistä Valioliigassa.

Chris Wood on edelleen Burnleyn ykköstähti hyökkäyspäässä, isokokoinen hyökkääjä pystyy maalintekoon niin päällään kuin jalallaan. Tuki Woodin takana on liki olematonta, joka aiheuttaa isoja ongelmia pitkän kauden aikana. Keskikentän Westwood saattaa olla edelleen sivussa, joka olisi iso menetys Leeds-ottelun alla. Burnleyn on keksittävä jotain uutta hyökkäyspelin ongelmien ratkaisemiseeen, mutta Sean Dychen ryhmä ei ole uusiutunut juuri ollenkaan. Riskit Valioliigasta putoamiseen ovat suuremmat kuin pitkään aikaan.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Sama tuttu Leeds

Leeds pelaa edelleen viihdyttävää jalkapalloa, otteluissa sattuu ja tapahtuu jatkuvasti. Kausi alkoi tylyllä 1-5-tappiolla Manchester Unitedia vastaan, toisella kierroksella pisteet tasattiin Evertonia vastaan 2-2-lukemin. EFL Cupissa joukkue etenki jatkoon murskaamalla Crewen 4.0. Kaikki ennusmerkit viittaavat maalijuhlien jatkuvan, ellei joukkue löydä parempaa tasapainoa puolustamisen ja hyökkäämisen suhteen. Kasassa on laadukas ryhmä, mutta Marcelo Bielsan pelitapa on myös hyvin kuluttava.

Patrick Bamford ei ole vielä osunut Valioliigan puolella maalipuiden väliin, mutta viime kaudella läpi lyönyt hyökkääjä on kaikki kaikessa Leedsille. Keskikentällä myös Harrison ja Rapinha ovat isossa roolissa, Leedsin pelinrakentelu ja nopeat hyökkäykset ovat myrkkyä vastustajille. Parhaimmillaan Leeds pystyy haastamaan kenet tahansa, mutta pahimmillaan se myös pystyy häviämään kenelle tahansa.

Leeds aina vaarallinen

Burnleyn ongelmat ovat maalinteossa ja Leedsin taasen puolustuspäässä. Parhaimmillaan Leedsin peliä on huumaavaa katsoa ja joukkue on alati vaarallinen hyökkäyspäässä. Burnley on organisoidumpi nippu, mutta ongelmat hyökkäyksien päättämisessä ovat valtaisia. Mikäli Leeds ei pelaa liian agressiivisesti, on vierasvoitolle tilausta. Viime kauden molemmat kohtaamiset menivät Leedsin nimiin, eikä vierasvoitto ole ollenkaan hassumpi peli-idea.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!