Banner Image
14.8. Valioliiga: Leicester – Wolves | Kettulauma avaa kauden voitolla

2021-08-14 17:00:00

Leicester -0.5

Panos
2/5

Valioliigaa nähdään tulevana viikonloppuna myös Leicesterissä, kun Wolverhampton Wanderers saapuu Leicester Cityn vieraaksi King Power Stadiumille.

Leicesterin viime kausi oli erinomainen

Leicesterin kausi alkoi hienolla voitolla, kun joukkue viime kaudella Valioliigan voittaneen Manchester Cityn 1-0 lukemin Community Shieldissä. Tasaisessa ottelussa molemmilla joukkueilla oli omat maalipaikkansa, mutta lopulta illan ainokainen tehtiin rangaistuspotkusta, kun Kelechi Iheanacho laukoi pelivälineen pilkulta maaliin ottelun loppuhetkillä.

Brendan Rodgersin suojattien viime kausi oli vahva, vaikka paikka tämän kauden Mestarien liigaan jäikin lopulta haaveeksi. Mestarien liigan sijaan Kettulauma pelaa tulevalla kaudella Eurooppa-liigassa, mutta tämän kauden tavoite on varmasti top4-sijoitus, joka on mahdollista, mikäli palapelin palaset loksahtavat täydellisesti kohdilleen.

Kovista siirtohuhuista huolimatta Leicester on ainakin toistaiseksi onnistunut pitämään kiinni tähtipelaajistaan. Monivuotiselta ykköshyökkäjältä Jamie Vardylta odotetaan jälleen kovia tehoja, mutta sama koskee myös jo aiemmin mainittua 24-vuotiasta Iheanachoa, joka pelasi suorastaan hurmoksellisen kevään viime kaudella.

Myös James Maddisonin pysyminen seurassa olisi Ketuille tärkeää, mutta siirtohuhut ovat vieneet loistavasta potkutekniikasta tunnettua englantilaista vahvasti kohti Arsenalia.

Wolves on ollut vaisu

Wolves päätti harjoituskauden murheelliseen 0-1-tappioon Celta Vigolle. Susilauma pelasi varsinkin ottelun ensimmäisellä puoliajalla todella aneemista jalkapalloa, ja Celta tekikin voittomaalin juuri ensimmäisellä 45-minuuttisella. Toisella puoliajalla Wolves paransi hieman, mutta kovinkaan laadukkaita maalipaikkoja se ei näennäisestä pallonhallinasta huolimatta kyennyt luomaan.

Maalipaikkojen vähyys tuli Wolvesille tutuksi viime kaudella, sillä joukkue hyökkäyspelaaminen oli todella ontuvaa Raul Jimenezin loukkaantumisen jälkeen. Meksikolaispelaaja on kuitenki nyt toipunut vakavasta loukkaantumisestaan, ja hän tulee olemaan todella tärkeä pala Wolvesin hyökkäyspelaamista, mikäli seura mielii parantaa viime kaudesta.

Wolves on murroksen keskellä toki muiltakin osin, sillä seuraa vuosien ajan luotsannut Nuno Espirito Santos lähti viime kauden päätteeksi Tottenhamiin peräsimeen. Uudeksi päävalmentajaksi saapuneella Bruno Lagella on kuitenkin ollut ongelmia saada pelaajistostaan parasta irti, eikä Wolves voittanut harjoituskaudella pelaamistaan kuudesta ottelusta kuin kaksi.

Leicester jatkaa voittojen tiellä

Ketut aloittivat kauden vahvasti, ja mikäli joukku onnistuu pitämään City-ottelussa nähdyn tason yllä myös lauantaina, on joukkue vahvoilla sarja-avauksessa. Leicesterin hyökkäyspelaaminen on toiminut vahvasti, eikä samaa voida sanoa Wolvesista, jonka pelivireen yllä leijuu suuria kysymysmerkkejä Jimenezin paluusta huolimatta.

Leicester on ollut myös puolustuksellisesti vahva, toisinkuin Wolves, joka tunnettiin aiemmin todella kurinalaisena joukkueena. Parhaimmillaan Wolves on toki edelleen puolustussuuntaan joukkue, mutta erityisesti Leicesterin kaltaisia vauhdikkaita joukkueita vastaan sillä on ollut suuria vaikeuksia.

Meidän papereissa Leicester on ottelun selvä voittajasuosikki, ja vetolapulle napataankin kotijoukkueen voittoa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!