Banner Image
21.8 Valioliiga: Liverpool – Burnley | Kotijoukkue jatkaa voitolla

2021-08-21 14:30:00

Liverpool voittaa päästämättä maalia

Panos
2.5/5

Toinen Valioliigakierros kuluvalta kaudelta alkaa lauantaina klo 14.30, kun Liverpool kohtaa Burnleyn.

Liverpoolin vahva alku

Liverpool avasi tuoreen kauden komealla 3-0-voitolla sarjanousija Norwichista. Ottelu oli tuttua Liverpoolia, kun hyökkäyspää oli alati vaarallinen ja viime kauden loukkaantumisista kärsinyt puolustus on toipunut pelikuntoon. Nollapeli Norwichin vieraana oli aloitus kaudella jota joukkue toivoi. Tutut nimet johtivat Liverpoolin hyökkäystä, kun maalinteossa onnistuivat Salah, Firmino ja Jota. Mielenkiintoista on seurata Firminon ja Jotan tilannetta, kumpi pelaaja ansaitsee enemmän peliaikaa kauden edetessä?

Andy Robertson ja Jordan Henderson jatkavat edelleen sivussa, mutta muuten Liverpoolin kokoonpano näyttää hyvältä. Alisson aloitti maalillaan nollapelillä, puolustuslinja vaikuttaa pitävältä ja hyökkäyspäässä Liverpool on alati vaarallinen. Sadio Mane pelasi vaisun kevätkauden ja senegalilaisella onkin iso näytön paikka alkukaudesta. Liverpoolin ilme näyttää hyvältä, joukkue prässää aktiivisesti ja riistää palloa hanakasti itselleen, jonka jälkeen suunta on nopeasti kohti vastustajan maalia.

Kuka tekee Burnleyn maalit?

Burnley johti avauskierroksella Brightonia 1-0, mutta taipui lopulta 1-2-tappioon. Burnleyn vahvuus on tuttu valmennus ja tuttu pelaajisto, mutta uusia mausteita tarvittaisiin enemmän. Kilpailijat vahvistuvat ympärillä ja Burnley voi ajautua jälleen mukaan putoamiskamppailuun. Viime kaudella Burnley oli ensimmäisen säilyjän paikalla, joten sama meno voi jatkua tälläkin kaudella.

Suurin ongelma Burnleyllä on maalinteon vaikeus. Edellisellä kaudella joukkue onnistui maalinteossa 33 kertaa 38:ssa ottelussa, joka on liian vähän. Chris Wood onnistui jälleen viime kaudella hyökkäyksessä, mutta muuten joukkue on tasapaksu. Ashley Barnes on kärsinyt loukkaantumisista, eikä ole päässyt huippuvuosiensa tasolle. Kokoonpanotilanne on hyvä Liverpool-ottelun alla, mutta tasoero on hirvittävä kotijoukkueen eduksi.

Liverpool vahva kotonaan

Liverpool on pelannut kaikkinensa seitsemän kotiottelua peräkkäin tappioitta ja tällä kaudella Anfield on varmasti jälleen ilkeä paikka vieraiijoille. Liverpool on hyökkäyssuuntaan vaarallinen joukkue, joka pystyy kääntämään otteluita nimiinsä peliajan viimeisillä minuuteillakin. Liverpool on nälkäinen viime kauden vaikeuksien jälkeen ja nappaa toisen voiton putkeen.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!