Banner Image
15.8 Valioliiga: Newcastle – West Ham | Kysymysmerkkejä ilmassa

2021-08-15 16:00:00

Kotivoitto ei vetoa

Panos
2.5/5

Valioliigassa pelit jatkuvat sunnunnuntaina. Klo 16 alkavassa ottelussa Newcastle kohtaa viime kauden yllättäjiin kuuluneen West Hamin.

Sama tuttu Newcastle

Newcastle oli viime kaudella pitkään mukana jopa putoamiskamppailussa, mutta loppukauden parantuneet otteet nostivat joukkueen lopulta sijalle 12. Steve Brucen luotsaama Newcastle pelaa enemmälti inhorealistista, puolustamiseen ja sumputtamiseen perustuvaa peliä, josta valtaosa seuran kannattajista ei pidä. Newcastlen joukkue on täynnä loistavalla asenteella pelaavia pelaajia, joiden taitotaso ei ole liigan korkeinta kastia.

Callum Wilson kantaa jälleen isoa vastuuta Newcastlen tehoista. Viime kaudella maalien tai syöttöjen valossa Wilsonin kautta syntyi suoraan 40% joukkueen maaleista. Mikäli Wilson pysyy kunnossa, on odotettavissa jälleen yli kymmenen maalin kausi. Saint-Maximin tuo nopeutta ja tehoja kärkeen, mutta muuten joukkue on alempaa keskikastia, ja ainoastaan kova työ ja kärkiparin onnistumiset kentällä pitävät sen jälleen Valioliigassa.

Pitääkö West Ham asemansa?

West Hamin edellinen kausi oli mainio. Sijoitus oli kuudes ja joukkue pääsee maistamaan myös europelejä. West Ham puolusti erittäin tiiviisti läpi kauden, hyökkäsi ahnaasti laitojen kautta ja keskitykset löysivät omat pelaajat hyökkäyskolmanneksella. Kesken kauden lainalle tullut Jesse Lingard oli käänteentekevä pelaaja yhdeksällä maalillaan ja neljällä syötöllä, mutta nyt joukkueen pitää tulla toimeen ilman Lingardia.

West Hamin pelilillinen selkänoja on niin vahva, että David Moyesin joukkue ei romahda tällä kaudella. Kuudetta sijaa on vaikea toistaa, mutta parilla hankinnalla sekin voisi olla mahdollista. Joukkueen runko on pysynyt hyvin kasassa, kärjessä Antonio tekee tasaisesti maalilla ja keskikentällä Rice, Soucek ja Bowen pyörittävät peliä. West Hamilla on laadukas mutta kapea rinki, joka ei kestä isoja poissaoloja.

Tasaiset lähtökohdat

Newcastle on todellinen kysymysmerkki uuden kauden alla, mutta oletettavaa on joukkueen puolustavan tasaisen varmasti ja iskevän riittävät osumat. Kahden viime kauden aikana Newcastlea on pidetty yhtenä Valioliigan onnekkaimpana joukkueena, mutta hyväkin onni on ansaittava. West Ham on joukkueista laadukkaampi ja varmempi, mutta Newcastle vei viime kauden molemmat kohtaamiset. Newcastlella on enemmän poissaoloja, mm. maalivahdit Dubravka ja Darlow, joka kääntää vaakaa vierasjoukkueen suuntaan. Kotivoitto jää tällä kertaa pelikuponkien ulkopuolelle.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!