Banner Image
15.8 Valioliiga: Tottenham – Manchester City | City suosikkina kauteen

2021-08-15 18:30:00

Manchester City

Panos
2.5/5

Kauden ensimmäisen Valioliigakierroksen päättää huippukamppailu Tottenhamin ja Manchester Cityn välillä klo 18.30 alkaen.

Pelaako Kane?

Tottenham lähtee uuteen kauteen mielenkiintoisista asemista. Viime kausi oli jo vaikea ja joukkue jäi lopulta eurosijojen ulkopuolelle seitsemänneksi. Tämän kauden alla kysymyksiä on useampi. Jatkaako Harry Kane joukkueessa vai siirtyykö maalitykki isompaan seuraan? Miten Nuno onnistuu managerin paikalla? Kane ja Son olivat viime kaudella parhaimmillaan duo, joka kyykytti joukkueen kuin joukkueen puolustuksen. Nyt Kanen osalta ilmassa on paljon kysymysmerkkejä, joihin ei ole vastauksia.

Tottenhamin pre-season sujui ilman tappioita, mutta tästä ei kannata liian suuria johtopäätöksiä vetää. Kilpailuillisissa otteluissa joukkueen puolustus ei ole kaikista tiivein, vaan maaleja menee omaan verkkoon aivan liian paljon. Vahvistuksia tarvittaisiin nimenomaan puolustuspäähän, Eric Dier ja Sanchez eivät vakuuta. Kanen pelaaminen on vielä epävarmaa, mutta muuten kokoonpanohuolia Tottenhamilla ei ole.

City aloittaa vahvasti

Manchester City lähtee Valioliigakauteen suurimpana mestarisuosikkina. Joukkue vei viime kauden mestaruuden lopulta selkeällä erolla, eikä suuria muutoksia ole kesän aikana tullut. Panostus on kova myös Mestarien liigaan, joten Valioliigassa pelaajistoa varmasti kierrätetään kauden aikana. City on täynnä laatua jokaisella pelipaikalla, ja penkiltä löytyy uskomaton määrä taitoa. Kausi alkoi kuitenki Community Shieldin tappiolla Leicesteriä vastaan, mutta tästä on turha vetää johtopäätöksiä.

City pitää tuttuun tapaan palloa ja jauhaa omaa peliään kärsivällisesti, joukkueella on suurin maaliodottama ja pienin päästettyjen maalien odottama. Kauden avauksen alla joukkueen kokoonpanoa kannattaa tarkkailla, sivussa ovat varmuudella Phil Foden ja Kevin De Bruyne, mutta lepovuorossa saattavat olla myös mm. Gabriel Jesus, John Stones, Ederson, Sterling ja Walker. Mahdollisista poissaoloista huolimatta City saa jalkeille vahvan kokoonpanon, ja avaukseen odotetaan Riyad Mahrezia, Ferran Torresia, Ilkay Gundogania ja uutta hankintaa Jack Grealishia.

City avaa voitolla

Tottenhamin tilanne on sekasortoinen ja kauden alku tulee liian nopeasti, jotta joukkueen peli olisi uomissaan. Cityn kokoonpanoa kannattaa tarkkailla, mutta jalkeilla on joka tapauksessa vahva joukkue ja tuttu pelitapa, jota jokainen pelaaja noudattaa. City on suosikki vieraissakin ja nappaa kauden avauksesta voiton, Tottenham ei ole vielä valmis porukka, mutta parantaa varmasti syksyn edetessä.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!