Banner Image
23.8 Valioliiga: West Ham – Leicester | Kettulaumalla kokoonpanohuolia

2021-08-23 22:00:00

West Ham

Panos
2/5

West Ham ja Leicester kohtaavat maanantain ainoassa Valioliigan kamppailussa klo 22.00 alkaen.

West Ham aloitti voitolla

West Hamin startti uuteen kauteen oli vauhdikas, kun joukkue voitti Newcastlen lopulta lukemin 4-2. Avausottelusta on turha vetää liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä, mutta West Hamin puolustus ei pelannut lähellekään yhtä hyvin kuin viime kaudella. Voitto jatkoi kuitenkin jo harjoituskaudella ja viime kauden lopulla alkanutta putkea, joukkue on nyt pelannut 11 ottelua peräkkäin ilman tappiota, josta viisi viimeisintä ovat pelkkiä voittoja.

West Ham hamuaa mm. Jesse Lingardia pysyvästi joukkueeseensa, mutta pelitapa ja pelaajat kohtaavat hyvin tälläkin kokoonpanolla. West Hamin peleissä sattuu ja tapahtuu, mikä ei välttämättä ole manageri Moyesin mieleen. Kokoonpanotilanne joukkueessa on hyvä, sivussa on ainoastaan Masuaku.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Leicesteristä tullut kestomenestyjä

Leicester aloitti oman kautensa 1-0-kotivoitolla Wolverhamptonista. Resepti oli tuttu. kun Jamie Vardy iski voittomaalin ja joukkue puolusti kurinalaisesti- Leicesteristä on kasvamassa vakiomenestyjä Englannin kentillä, sillä viime kauden FA Cupin voittoa seurasi Community Shieldin voitto ja Valioliigassa joukkue tuntuu vuodesta toiseen tappelevan kärkisijoituksista.

Leicester on muutaman avainpelaajan varassa, ja tällä hetkellä joukkueella on paljon pelaajia sivussa. Loukkaantuneiden listalla ovat mm. Evans, Fofana, Justin, Mendy ja Vestergaard. Puolustuslinjasta on sivussa todella isoja nimiä, ja olisi ihme jos tämä ei näkyisi illan ottelussa. Keskikentältä löytyy vakuuttavaa laatua ja maalilta myös, mutta puolustuslinjan pitävyys antaa ajattelemisen aihetta.

Kotivoitto kokeiluun

West Ham lähtee niukkana suosikkina otteluun Leicesteriä vastaan. Joukkue on pysynyt kasassa ja kokoonpanotilanne on huomattavasti parempi kuin vierasjoukkueella. Viime kauden kohtaamiset menivät molemmat West Hamille, eikä kotivoitto ole tälläkään kertaa mahdoton ajatus. Leicesterin kokoonpanoa kannattaa tarkailla, mutta mikäli kaikki poissaolot toteutuvat, on kotivoiton pelaamisessa ideaa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!