Banner Image
23.8. Veikkausliiga: Lahti – HJK | Klubi selvä voittajasuosikki rotaatiosta huolimatta

2021-08-23 18:30:00

HJK -0.5

Panos
2/5

Veikkausliiga jatkuu jälleen maanantaina, kun HJK saapuu FC Lahden vieraaksi Lahden Stadionille.

HJK matkalla mestaruuteen

Mestaruuteen vakuuttavalla tavalla marssiva HJK on jo eurokentillä varmistanut paikan syksyn aikana pelattavaan Konferessiliigan lohkovaiheeseen. Klubi kohtaa torstaina Eurooppa-liigan viimeisen karsintavaiheen toisessa osaottelussa Fenerbahcen, jonka johdosta Lahtea vastaan nähtäneen kierrätystä kokoonpanon suhteen.

Ykköskorin pelaajista avauksessa tuskin nähdään montaa – tai edes ketään – mutta rosterin laajuuden ansiosta Klubi saa jalkeille erittäin iskukykyisen ryhmän. Helsinkiläiset ovat hankkineet kesän siirtoikkunan aikana riveihinsä useita laatupelaajia, jonka ansiosta se voi kierrättää pelaajistoaan ilman kilpailukyvyn putoamista.

Maanantain avaus on todennäköisesti hyvin samantapainen kuin viime kierroksella IFK Mariehamnia vastaan. Maalipaikoilla Klubi ei kyseisessä ottelussa juhlinut, mutta laatupelaajat eivät montaa paikkaa tarvitse. Vähäisistä paikoista huolimatta HJK hallitsi pelivälinettä läpi ottelun, ja samanlainen pelinkuva on odotettavissa myös Lahdessa.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Lahti taistelee mitaleista

Lahtelaiset ovat tiukasti mukana mitalitaistossa, vaikka seura on saanut paljon kritiikkiä pelillisistä esityksistään. Kritiikki ei ole täysin aiheetonta, sillä Lahden pistepotti on hatunnoston arvoinen, on pisteitä kertynyt liikaa peliesityksiin nähden.

Paluu maanpinnalle nähtiin viime kierroksella, kun lahtelaisten peräti 12 ottelun mittaiseksi kasvanut tappiottomien otteluiden putki katkesi. Sarjataulukossa kolmanneksi viimeisenä majaileva Haka kävi hakemassa arvokkaat vieraspisteet Lahdesta 0-2 lukemin, eikä paremmasta joukkueesta jäänyt epäselvyyttä, vaikka vastakkain isäntäjoukkue taistelee mitaleista ja Haka pelaa lähinnä sarjapaikkansa puolesta.

Lahdella oli läpi ottelun suuria vaikeuksia saada peliään rullaamaan, ja mikäli Ilir Zeneli ei ole keksinyt taikoja tuon betonin murtamiseksi, voi kyyti olla kylmää Klubin kaltaista laatujoukkuetta vastaan. Lahti saa HJK-otteluun takaisin pelikieltonsa kärsineen Henri Eninfulin, mutta laituri Altin Zeqirin pelaaminen maanantaina on epävarmaa.

Klubi oikeutettu suosikki

HJK lähtee rotaatiostaan huolimatta otteluun selvänä voittajasuosikkina. Klubin materiaali on tällä hetkellä niin laaja, että se saisi käytännössä kaksi mestaruudesta taistelevaa joukkuetta.

Lahden ja HJK:n kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Zeneli lähetti pelaajansa pelaamaan hyvin varovaista jalkapalloa, eikä joukkueella ollut tuossa otteluss käytännössä mitään mahdollisuuksia. Toki myös yltiöpäinen aggressiivisuus olisi väärä ratkaisu, sillä HJK todennäköisesti puhkoisi lahtelaisten linjat turhan helposti.

Klubi tarvitsee pisteitä mestaruuden vamistamiseen, eikä joukkue varmasti lähde aliarvioimaan Lahtea. Mikäli HJK ei johda ottelua toisella puoliajalla, tuo Toni Koskela suurella todennäköisyydellä myös avainpelaajiaan kentälle pisteiden saamiseksi.

Tämä nostaa HJK:n mahdollisuuksia entisestään ja kupongille napataankin Klubin voittoa ottelusta herkullisella kertoimella.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!