Banner Image
2.6. WTA Ranskan avoimet: Viktoria Azarenka – Clara Tauson | Tanskalaisnuori lähtee haastamaan kokeneen Azarenkan

2021-06-02 12:00:00

Tauson +4.0 peliä

Panos
2/5

Ranskan avointen toisella kierroksella päästään keskiviikkona seuraamaan mielenkiintoista matchupia, kun 31-vuotias Viktoria Azarenka saa vastaansa superlupaavan 18-vuotiaan Clara Tausonin.

Azarenka vaikeuksissa Kuznetsovan kanssa

Entinen maailmanlistan ykkösnainen Azarenka joutui jättämään valtaosan massakaudesta väliin selkävamman vuoksi. Paluu pelikentille ei sujunut aivan toivotulla tavalla, sillä valkovenäläistähti oli suurissa vaikeuksissa venäläisen Svetlana Kuznetsovan kanssa, joka on rehellisesti sanottuna jo uransa ehtoopäivillä.

Azarenka tarvitsi vuonna 2009 Ranskan avoimet voittaneen Kuznetsovan kaatamiseen täydet kolme erää. Myös ajallisesti Azarenka joutui pelaamaan avauskierroksella todella kauan, sillä hän joutui olemaan pelikentällä yli kaksi tuntia.

Azarenkan syöttäminen oli erityisesti toisessa erässä todella heikkoa, mutta kehuttavaa ei liiemmin löytynyt muidenkaan erien tekemisestä. Kakkossyötöt lähtivät turhan löysästi, eikä ykkönenkään purrut kenttään tuttuun tapaan.

Voittolyöntejä Azarenka löi ottelussa vain 19 kappaletta, ja pakottamattomia virheitä valkovenäläiselle kertyi peräti 34. Lukemien täytyy ehdottomasti parantua merkittävällä tavalla, sillä muuten Azan turnaus tulee päättymään lyhyeen.

Tauson vaivattomaan voittoon

Tanskalainen Tauson selvitti tiensä avauskierrokselta jatkoon selvästi helpommin. Toki superlupaavan Tausonin vastus oli myös selvästi helpompi, sillä Ekaterine Gorgodze ei ole missään nimessä edes lähellä kokeneen Kuznetsovan tasoa.

Kaikesta huolimatta 18-vuotias Tauson pelasi laadukasta tennistä läpi ottelun, eikä georgialaisella Gorgodzella ollut realistia mahdollisuuksia seuraavaksi Caroline Wozniackiksi tituleerattua teiniä vastaan.

Tauson on aggressiivinen all-court pelaaja, joka tykkää pelata hyökkäävää tennistä. Hän nousee usein etukentälle ja verkolle ratkaisemaan pisteet, mikäli mahdollisuus aukeaa, ja mikäli hän saa pelinsä rullaamaan Azarenkaa vastaan, voi vaivoista kärsinyt valkovenäläispelaaja olla suurissa ongelmissa.

Tauson yllätykseen?

Kokenut Azarenka lähtee otteluun kertoimien valossa selvänä suosikkina, mutta helppoa päiväpuhdetta hänelle on vaikea ennustaa. Tauson on yksi tennismaailman kirkkaimmista tulevaisuuden nimistä, ja vaikka tanskalaisella on ikää mittarissa vasta 18-vuotta, omaa hän tarvittavat työkalut myös kokeneen Azarenkan kaatamiseen.

Uskomme Tausonin pistävän Azarenkalle kampoihin, jonka vuoksi peleille napataan tanskalaista +4.0 pelitasoituksella.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!