Banner Image
4.6. WTA Ranskan avoimet: Serena Williams – Danielle Collins | Kykeneekö Collins vastaamaan Serenan tulitukseen?

2021-06-04 12:00:00

Williams ml

Panos
3/5

Ranskan avointen kolmannella kierroksella päästään perjantaina seuraamaan jenkkipelaajien välistä kohtaamista, kun Serena Williams saa vastaansa Danielle Collinsin.

Williamsilla pieniä vaikeuksia toisella kierroksella

Seitsemänneksi sijoitettu Williams eteni Roland Garrosin kolmannelle kierrokselle kaatamalla romanialaisen Mihaela Buzarnescun jännittävien vaiheiden jälkeen lukemin 6-3, 5-7, 6-1. Williams voitti avauserän antamatta Buzarnesculle yhtään murtopalloa, mutta toisessa erässä romanialaispelaaja mursi jenkkitähden syötön kahteen otteeseen. Pahoista loukkaantumisista viime vuosien aikana kärsinyt Buzarnescu on parhaimmillaan erinomainen massapelaaja, mutta romanialaisen tämän kaude vire huomioiden Williamsin toisen kierroksen vaikeudet olivat hieman yllättäviä.

Williams aloitti kauden erinomaisesti, sillä hän eteni semifinaaleihin sekä Yarra Valley Classicissa, että Australian avoimissa, mutta massalla 39-vuotiaalla supertähdellä on ollut vaikeampaa. Hänen voitto/tappio -tilasto ennen Roland Garrosia oli kevään massakaudelta 1/2, joten kovinkaan hurmoksellista tekemistä Williamsilta ei ole nähty.

Parhaimmillaan Williams on kuitenkin erinomainen pelaaja myös massalla, kuten hän on vuosien saatossa todistanut. Jenkkitähden liike on hidastunut absoluuttisista huippuvuosista, mutta poikkeuksellisen vahvan syöttö- sekä baseline-pelaamisen ansiosta hän kuuluu edelleen maailman ehdottomaan eliittiin.

Collinsin kevätkausi katkesi leikkauksen vuoksi

Tällä hetkellä maailmanlistan 50. sijalla majailevan Danielle Collinsin kausi katkesi hetkeksi Miami Mastersin jälkeen, kun hän joutui käymään leikkauksessa endometrioosin vuoksi. Leikkauksen vuoksi 27-vuotias jenkki ei ehtinyt pelata yhtään ottelua massalla ennen Ranskan avoimia, mutta tämä ei Collinsin tekemistä ole näyttänyt juuri haittaavan.

Yhdysvaltalaispelaajan kaavio on toki ollut sen verran suotuisa, ettei hän ole vielä joutunut venymään äärirajoille, vaikka lupaava Xinuy Wang häntä avauskierroksella hieman kiusasikin. Toisella kierroksella Collins kohtasi Anhelina Kalininan, mutta 24-vuotiaasta ukrainalaisesta ei ollut yhdysvaltalaiselle vastusta nimeksikään.

Collins ei ole koskaan ollut kovinkaan hyvä pelaaja massalla, mutta pieni tasonnosto jenkiltä nähtiin viime kaudella, kun hän ylsi Ranskan avoimissa puolivälieriin asti. Tätä ennen hän ei ollut päässyt kertaakaan toista kierrosta pidemmälle maailman ainoassa massalla pelattavassa Grand Slam -turnauksessa.

Serena määrää tahdin

Williams lähtee otteluun noin 62 prosenttisena suosikkina, mutta arvioni mukaan 39-vuotias nappaa voiton ottelusta 66%:n todennäköisyydellä. Serena on lähes jokaisella osa-alueella Collinsia edellä, ja vaikka Collins viime syksynä puolivälieriin asti Ranskan avoimissa pääsikin, ei 27-vuotias jenkki ole massalla vahvimmillaan.

Serena sen sijaan on turnauksen kolminkertainen mestari, ja uskommekin hänen jatkavan matkaansa turnauksessa. Peleille napataan Williamsin voittoa oikein maistuvalla kertoimella.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!