Banner Image
24.5. WTA Strasbourg: Misaki Doi – Shuai Zhang | Heikkovireiset pelaajat vastakkain!

2021-05-24 16:40:00

Yli 21.0 peliä

Panos
2/5

Strasbourgin WTA-turnauksen ensimmäisellä kierroksella päästään seuraamaan kahden aasialaispelaajan välistä kohtaamista, kun japanilainen Misaki Doi saa vastaansa kiinalaisen Shuai Zhangin.

Zhang ei ole voitoilla päässyt juhlimaan

Parhaimmillaan maailmanlistan 23. sijalla majaillleen Zhangin kausi on ollut valtava pettymys. Viime syksynä pelatussa Roland Garrosissa Zhang eteni aina neljännelle kierrokselle asti, mutta tämän jälkeen kiinalaispelaajan vire on ollut melkoisessa laskusuhdanteessa.

Roland Garrosin vahva tekeminen oli itseasiassa lähtöisin juuri Strasbourgin turnauksesta, jossa hän eteni puolivälieriin asti. Viime kauden Zhang päätti 6-1, 6-1 tappioon Karolina Muchovalle Ostravassa, eikä tappiputkelle ole tullut loppua tämän jälkeen.

Zhang on pudonnut tällä kaudella seitsemästä turnauksesta ensimmäisellä kierroksella, ja hän voittanut näissä otteluissa yhteensä vain yhden erän.

Myös Doilla vaikeaa

Vaikka Zhangin vire on suorastaan surkea, eivät Doinkaan tulokset hurraahuutoja aiheuta. Japanilaispelaaja on pudonnut jokaisesta pelaamastaan turnauksesta aikaisessa vaiheessa, eikä hän ole päässyt Euroopassa pelatuissa massaturnauksissa ensimmäistä kierrosta pidemmälle. Charlestonin vihreällä massalla Doi kaatoi Yaroslava Shvedovan suoraan kahdessa erässä, mutta muissa turnauksissa japanilainen ei ole päässyt voitoilla juhlimaan, jos karsintaotteluita ei lasketa tilastoihin mukaan.

Aasialaispelaajat eivät pääsääntöisesti ole vahvimmillaan massalla, mutta Doi on osoittanut kykeneväisyytensä myös hitailla alustoilla. Viime aikojen heikot vireet ovat toki laskeneet japanilaisen osakkeita melkoisesti, mutta vuonna 2019 Doi voitti Bastadin WTA-massaturnauksen upealla tavalla.

Heikkovireiset pelaajat vastakkain

Molemmat pelaajat ovat pelanneet tällä kaudella heikosti. Zhang on pelannut kauden aikana kenties koko uransa huonointa tennistä, mutta helpolla Doi ei maanantai-iltana tästä huolimatta tule pääsemään, sillä Zhang on parhaimmillaan erittäin kyvykäs pelaaja, mikäli hän kykenee nostamaan tasoaan.

Matchup on kaikinpuolin hyvin tasainen, jonka vuoksi pelivalintamme kohdistuu pelioveriin. Kupongille napataan kohde ”Yli 21.0 peliä”, sillä emme usko kummankaan pelaajan ottavan selvää voittoa itselleen.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!