Banner Image
3.9. WTA US Open: Elina Svitolina – Daria Kasatkina | Jatkuuko Svitolinan ylivoima?

2021-09-03 18:00:00

Svitolina -1.5 erää

Panos
1.5/5

Naisten Yhdysvaltain avointen kolmannella kierroksella päästään seuraamaan mielenkiintoista kohtaamista, kun ukrainalainen Elina Svitolina saa vastaan venäläisen Daria Kasatkinan.

Haluatko katsoa US Openin otteluita suorana?

Svitolina on ollut vakuuttava

Svitolina eteni US Openin kolmannelle kierrokselle kuudetta kertaa urallaan. Avauskierroksella ukrainalaistähti kaatoi karsintojen kautta turnaukseen mukaan päässeen Rebecca Marinon suoraan kahdessa erässä, ja toisella kierroksella Sviton jyrän alle jäi espanjalainen Rebeka Masarova.

Ukrainalaispelaaja ei ole hävinnyt turnauksen aikana vielä erääkään ja hän on pelannut todella korkealaatuista tennistä. Masarovaa vastaan Svitolina voitti ykkössyöttönsä peräti 91 prosenttisesti, eikä Masarovalla ollut yhtään murtopalloa koko ottelun aikana.

Maininnan arvoisena asiana esille on syytä nostaa myös Svitolinan virheiden vähyys. Marinoa vastaan Svitolinalle kertyi vain viisi kappaletta pakottamattomia virheitä. Masarovaa vastaan virheitä tuli 11, mutta sekään ei ole korkea määrä, kun lukeman suhteuttaa Svitolinan aggressiiviseen pelityyliin.

Svitolinalla on myös mukava voittoputki päällä, sillä Masarovan kaato kasvatti ukrainalaisen voittokulun jo seitsemän ottelun mittaiseksi. Voittoputki käynnistyi Chicagossa ranskalaista Clara Burelia vastaan viime viikolla.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Kasatkina vaikeuksien kautta voittoon

Kasatkinaa on pidetty yhtenä maailman lahjakkaimmista pelaajista jo vuosien ajan, mutta tasaisuuden puute on tarkoittanut sitä, ettei venäläispelaaja ole kyennyt tasaiseen menestykseen. Tällä kaudella Kasan otteet ovat kuitenkin olleet jo lupauksia herättäviä, sillä venäläispelaaja on pelannut kauden aikana neljä kertaa WTA-turnausten finaaleissa.

Tasaisuuden puute on kuitenkin näkynyt otteluiden sisällä, sillä Kasatkinan pelillinen suorittaminen on heitellyt voimakkaasti laidasta laitaan jopa yksittäisten erien aikana. Tätä kuvastaa hyvin se, että Kasatkina on voittanut kauden aikana peräti 17 kolme erää kestänyttä ottelua.

US Openissa kaavio oli Kasatkinan suhteen avauskierroksen osalta suotuisa. Venäläispelaaja takoi pitkältä ottelutauolta palanneen Tsvetana Pironkovan helposti nurin, mutta toisella kierroksella Kasatkina olikin jo suuremmissa vaikeuksissa.

Tsekkiläistä Marketa Vondrousovaa vastaan Kasatkinan syöttö sakkasi käytännössä läpi ottelun ja virheitäkin nähtiin käsittämätön määrä. Venäläispelaajan onneksi Vondrousova tykitti vielä häntäkin enemmän virheitä ottelussa, jonka taso ei päätä huimannut.

Svitolina selkeä suosikki

Erinomaisessa vireessä oleva Svitolina on ollut vuosien saatossa Kasatkinalle vaikea vastustaja, sillä ukrainalainen on voittanut kaksikon viidestä aiemmasta keskinäisestä kohtaamisesta jokaisen.

Kasatkina on toki parantanut pelaamistaan viime aikoina, mutta tulikuumaa Svitolinaa vastaan hän ei pääse myllyttämään aggressiivista peliään läheskään samaan tapaan kuin esimerkiksi Vondrousovaa tai Pironkovaa vastaan.

Myös venäläisen syöttöpelaaminen nostaa kysymysmerkkejä ilmaan, sillä Svitolinaa vastaan epätasaisuuteen ei ole varaa. Svitolina on ollut yksi koko turnauksen parhaimmista syöttäjistä, joten myös Kasatkinan oman syötön tulee kulkea tasaisen laadukkaasti läpi ottelun, sillä murtopalloja hän ei tule saamaan samaa määrää kuin aiemmilla kierroksilla.

Svitolinan osakkeita nostavat myös US Openin aiempaa nopeammat kentät. Ukrainalaistähti on pelannut selvästi viime vuosia aggressiivisempaa tennistä viime viikkojen aikana, ja mikäli hän pystyy pakottamaan Kasatkinan puolustuskannalle, on virhealttiille venäläiselle ennustettavissa suuria vaikeuksia.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!